Over alle bjerge

“Da jeg stoppede mit job som lærer, spurgte mine elever i 3. klasse mig, hvor jeg skulle hen. Det første, der faldt mig ind, var “Over Alle Bjerge”, da det var det mest rammende for min enorme lyst til at se alle verdens mystiske og mest afsides steder. Det blev hurtigt betegnelsen – ikke blot på skolen, men også blandt venner og familie- for det jeg skulle fremover. Derfor var jeg ikke i tvivl om at rejsebureauet skulle hedde netop det: Over Alle Bjerge. Her 16 år efter, jeg tog ud for at udforske verden, har jeg stadig ikke været over ALLE bjerge, men jeg har været flere steder end jeg kunne have drømt om den dag i 3.a på Stengårds Skole.

Jeg arbejdede fra 2002-2015 rundt omkring i Verden for danske rejsebureauer med at starte nye destinationer og rundrejser op, og efterfølgende selv lede rejserne. Det var en drøm for enhver eventyrer, og jobbet bragte mig rundt i over 70 lande – flere af dem steder ingen danske rejsebureauer, havde været før. Det største var, da jeg stod i spidsen for et team, der skulle forberede 6000 gæsters ankomst til Dansk Vestindien. Det mest anderledes var, da jeg tog til Nordkorea, for at researche til en rundrejse, for herefter at lede den første danske rundrejse nogensinde til landet i 2008.

Med Over Alle Bjerge har jeg startet et rejsebureau, der skal bygge på disse mange års erfaring og kontakter i udlandet.”

Kasper Bøndergaard – Grundlægger og rundrejseleder