Alt om Reservation og betaling

Vores historie

Det er nemt at købe en rundrejse Over Alle Bjerge!

Alle vores rejser sælges gennem vores samarbejdspartner SPOTdeal, hvor der kører kampagner med begrænset varighed. Efter køb af rejsen og betaling af depositum gennem SPOTdeal, vil du modtage en bekræftelse med information omkring reservation af rejsen ved os.

Når rejsen er reserveret, sender vi dig et rejsebevis med specificering af det købte produkt, flytider samt betaling.

Restbeløbet indbetales senest 90 dage inden afrejse til Over Alle Bjerges erhvervskonto i Danske Bank:

  • Registrerings nr. 3409 og konto nr. 12339577

Eller international overførsel:

  • IBAN nr. DK0430000012339577 og S.W.I.F.T code DABADKKK

Har du spørgsmål eller tvivl, står vi altid klar til at vejlede! Skriv blot til kasper@overallebjerge.dk eller lise@overallebjerg.dk

Kontakt

Over Alle Bjerge Vinder Af Danmarks Bedste Firmanavn 2017 Scaled

Kasper

Kasper over alle bjerge

Betingelser

Almindelige betingelser for pakkerejser

Her på siden kan du læse nærmere om de almindelige betingelser for pakkerejser hos Over Alle Bjerge. Betingelserne regulerer aftaleforholdet mellem Over Alle Bjerge ApS (i det følgende Over Alle Bjerge) og kunden, som køber en pakkerejse. Aftalen indgås og gennemføres i overensstemmelse med pakkerejseloven.

space

1. Aftaleindgåelse

Over Alle Bjerge anser aftalen som indgået ved rettidigt indbetalt depositum, hvorefter aftalen er bindende. Den rettidige dato for betaling er angivet i den reservation, der fremsendes ved rejsebestilling. Sammen med denne har vi angivet et link til disse almindelige bestemmelser.

space

2. Rejsedokumenter

Over Alle Bjerge fremsender rejsedokumenter per e-mail til kunden. Ved modtagelse af denne, har du pligt til at gennemgå disse oplysninger og straks skriftligt skrive, såfremt oplysningerne ikke er korrekte eller i overensstemmelse med det aftalte. Man skal særligt være opmærksom på, at det fulde navn står som anført i passet. Flybillet fremsendes senest 7 dage inden afrejse til den ved rejsens bestilling anførte e-mail-adresse. Skifter man e-mail-adresse, har man derfor pligt til at oplyse Over Alle Bjerge om ny e-mail-adresse.

space

3. Betalingsbestemmelser

Kort tid efter bestilling sender Over Alle Bjerge en reservation, og man har herefter en uge til at betale depositum på 4000,- per person, hvis dette ikke allerede er betalt. Restbeløbet indbetales 3 måneder inden afrejse. Såfremt betalingsfristen ikke overholdes, bortfalder Over Alle Bjerges leveringspligt. Tilmelding til en rejse skal så vidt muligt foretages senest 2 måneder inden afrejse af hensyn til visum og flybilletter. Senere tilmelding kan oftest ske, dog kan der i visse tilfælde være en merpris da flypriser m.v. kan stige kort inden afrejse.

space

4. Pris og program

Over Alle Bjerges priser er inklusiv internationalt fly T/R fra Danmark, såfremt andet ikke fremgår af rejseprogrammet. Rejsen inkluderer også eventuelle indenrigsfly. Der er ofte, men ikke altid, forplejning på flyrejsen.

Rejsen inkluderer altid hotel med morgenmad, såfremt andet ikke er skrevet under den pågældende rejse. Der indgår dog ikke morgenmad på ankomstdagen, da dette ville kræve booking af hotelværelset fra dagen før. Dette har vi sædvanligvis ikke, da dette ville medføre en merpris, der er markant højere, end hvad man ville betale for et morgenmåltid. Ved indtjekning og udtjekning af hoteller følges de internationale regler med eventuelle lokale variationer. Det betyder, at indtjekning først kan garanteres kl. 15.00, med undtagelse af Cuba, som er kl. 16.00. Dog vil Over Alle Bjerges rejseleder gøre sit bedste for, at dette kan ske før, hvilket ofte er tilfældet. Udtjekning foregår sædvanligvis senest kl. 12.00.

Priserne der opgives er ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Hvis man rejser alene, vil der være et eneværelsestillæg. Det fremgår oftest af programmet.

Alle udflugter, transport, bådture og andre elementer, der er beskrevet i programmet er inkluderede, hvis ikke andet er angivet. Der kan i særlige tilfælde forekomme ændringer i programmet undervejs grundet lokale forhold efter rejselederens skøn.

Drikkepenge til lokale guider og chauffører er ikke inkluderet i rejsens pris.

Prisen på rejsen dækker ikke udgifter til visum eller forsikringer herunder afbestillings- og rejseforsikring.

Ønsker du dine rejsedokumenter fremsendt med post, er der et administrationsgebyr på 200 kr.

space

5. Pas og visum

For de fleste af vores rejser gælder det, at pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Alle oplysninger om pas og visum gælder for personer med dansk pas. Har man ikke dansk pas, bør man selv søge relevante oplysninger hos myndigheder og ambassader. Det er gæstens eget ansvar, at pas og visum er i orden. Over Alle Bjerge er ofte behjælpelige med vejledning samt aflevere den fysiske ansøgning. Dog kan Over Alle Bjerge ikke holdes ansvarlig, hvis visum nægtes eller er forkert udstedt. Det er et forhold mellem gæsten og den pågældende ambassade.

space

6. Vaccinationer og helbred

Over Alle Bjerge henviser til Statens Serum Institut for korrekte og opdaterede oplysninger om vaccinationer (www.ssi.dk). Man bør altid konsultere egen læge eller anden medicinsk specialklinik i forbindelse med rejse og vaccination. Ved rejser til lande der ligger flere kilometer over havets overflade, bør man desuden forhøre sig om, hvorvidt lægen mener, at man er egnet til sådan en rejse. Det kan fx ikke anbefales at rejse i højden, hvis man lider af problemer med hjerte, lunger, blodtryk, migræne med videre.

Over Alle Bjerges rejser egner sig ikke for gangbesværede, da vi på dagsudflugter kan gå adskillige kilometer som led i dagens program. Dette bør overvejes og eventuelt konsulteres ved Over Alle Bjerge inden bestilling af rejsen.

space

7. Afbestilling

Afbestilling af rejsen skal foretages skriftligt per mail. Ved afbestilling inden 90 dage før afrejse går depositum tabt, men restbeløbet på rejsen skal ikke betales. Ved afbestilling 90-30 dage før afrejse opkræves et gebyr på 80%. Ved afbestilling under 30 dage til afrejse mistes det fulde beløb. Dette gælder også ved udeblivelse eller for sent fremmøde. Dette gælder også selvom udeblivelse skyldes manglende eller ugyldigt pas, manglende visum, vaccinationer, rejsemedicin eller andre nødvendige rejsedokumenter. Man kan undgå mange risici ved at tegne en afbestillingsforsikring hos et forsikringsselskab.

Hvis der opstår naturkatastrofer, krig eller andre truende begivenheder indenfor et tidsrum af 2 uger før afrejse, refunderes hele rejsens pris. Tilbagebetaling sker dog kun hvis Udenrigsministeriet fraråder rejse til det pågældende område, og begivenhederne er opstået efter rejsens bestilling.

space

8. Overdragelse af rejse

Hvis man selv bliver forhindret i at deltage på en rejse, kan man i de fleste tilfælde overdrage rejsen til en anden. Vi tager et administrationsgebyr for dette på 500 kr. Kommer man tæt på afrejsen vil det i nogle tilfælde kræve at man køber ny flybillet, hvorfor gebyret kan blive større. Overdragelse af rejsen skal som udgangspunkt foretages senest 30 dage inden rejsens start.

space

9. Aflysning af rejsen

Over Alle Bjerge forbeholder sig ret til at aflyse rejsen, hvis der ikke er deltagere nok, eller den på anden måde ikke er mulig at gennemføre. Aflysning sker med mindst 14 dages varsel. Udover tilbagebetaling af det indbetalte beløb, tilkommer der ikke rejsedeltageren nogen form for kompensation.