Samarbejdspartnere

Selvom vi har stor erfaring, er vi ikke alene om at lave vores rejser! Faktisk er netop vores mangeårige erfaring grundlæggende for netop valget af samarbejdspartnere i udlandet. Igennem alle årene har vi bygget forhold op, der går ud over det professionelle – vi samarbejder med mennesker, vi har enorm tillid til på både et professionelt og personligt plan!

På hver destination benytter vi os af ‘lokale agenter’, i samråd med hvem vi planlægger de bedste rute, er innovative, følger de nyeste trends og ikke mindst reagerer hurtigt, hvis vi undervejs på turen støder ind i uventede situationer.

Vi har gennem 16 år samlet en masse erfaring i over 70 lande. Vi har selv lavet rundrejser, gennemrejst landene, spist på restauranterne, boet på hotellerne og lavet guidede ture de enkelte steder. Derfor ved vi hvad vi taler om! Det er dog ikke nok alene. Vi er også afhængige af nogle gode samarbejdspartere i de enkelte lande. Gennem årene har vi oparbejdet et stort netværk af samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Det er vigtigt, når vi i samråd med de lokale beslutter den bedste rute, reagerer hurtigt på nye trends og generelt skal have et højt professionelt niveau men også hvis der skulle opstå uventede situationer. Mange af de lokale ‘agenter’ har vi arbejdet med i 16 år og gennem mange besøg oparbejdet et tæt forhold til. Det er personer, vi ser privat som venner, og derfor også har enorm tiltro til. 99% af alle rejser forløber godt og uden problemer, men det er betryggende at vide at der er fuld opbakning at hente, når noget ikke forløber som planlagt.