Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (7)
New Delhi - Over Alle Bjerge 2018 (3)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (32)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (31)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (30)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (29)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (28)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (27)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (26)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (23)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (22)
Over Alle Bjerge Indien nov 2018 (19)
Over Alle Bjerge Diwali fejring (7)

Imperiets Kronjuvel

from DKK12,995.00

10 forrygende dage med bus og tog.

Hovedstaden New Delhi med grandios arkitektur fra Stormogulernes og briternes tid.

To safari kørsler i Ranthambore National park

Rickshaw tur i “Old Delhi” og i Bharatpur fuglereservat

Daglige udflugter med besøg på alle de spændende steder herunder 8 UNESCO sights 

En fantastisk Galla aften i anledning af “Holi” farvernes fest der falder den i marts. (tilkøb)

Bedste årstid: Størst chance at se tigeren, opleve Indiens største festival Holi med vejret ikke for varmt og uden så meget regn, 

Dansk rejseleder med fra start til slut.

OBS DENNE TUR KAN KUN KØBES HOS SPOT DEAL

 • Anmeldelser
  0/5
 • Rejseform Ferieform
  Guidede ture, Historie, Jungle, Kulturrejser, Rundrejser, Safari, Tog
 • Sværhedsgrad Moderat
  2/8
 • Gruppestørrelse Mellem gruppe
  30
Alt om Imperiets Kronjuvel

Tag med Over Alle Bjerge på den ultimative rundrejse til Indien. Eventyret starter i hovedstaden New Delhi. Byen emmer af historie og grandios arkitektur fra Stormogulerne til det engelske kolonistyre. Et af turens højdepunker oplever vi i Agra, den gamle hovedstad. Det var her Stormogulerne byggede deres flotteste bygninger hvor det røde fort og det underskønne Tajs Mahal er bedst kendt. I besøger Ranthambore National park hvor i skal på Safari med mulighed for at se den mægtige tiger. I Jaipur møder vi ørkenens kameler og ser Maharajaens lyserøde palads. Her slutter vi turen af med maner når lysfestivalen Diwali fejres med Gallamiddag i royale omgivelser. Alle Indiens højdepunkter, tigersafari, fuldpension og den rigtige årstid under Diwali festen. Simpelthen Indien når det er bedst!

 

Overblik over rejsen
Hvad er inkluderet på denne rejse?Produkter inkluderet i rejsens pris
 • Fly fra Kastrup.
 • 2 måltider ombord.
 • Morgenmad på ankomstdagen.
 • 10 dages program med spændende program og masser af udflugter.
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Rickshaw tur i Old Delhi.
 • Rickshaw tur i Bharatpur fuglereservat.
 • To safari kørsler i Ranthambore National park.
 • Morgenmad alle dage.
 • 1 x Frokost og 2 x aftensmad
 • En fantastisk Galla aften i anledning af Holi der falder i marts.
 • Dansk rejseleder
 • Indisk lokalguide.
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden (medlem nr. 2827)
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?Produkter inkluderet i rejsens pris
 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Eneværelsestillæg. (2500)
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge. Beregn ca. kr. 250.
 • Visum til Indien.
 • Festmiddag med fejring af Diwali 350kr
 1. Dag 1 1. nov. Direkte flyvning til Indien

  Vi flyver fra København om aftenen med den nye direkte flyvning til New Dehli. Den hurtigste vej til Indien! Der er god plads om bord på Air Indias nye Boeing 787 Dreamliner og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen hvor man kan vælge mellem Europæisk og Indisk. Der er også begrænset drikkevare udvalg både med og uden alkohol.

 2. Dag 2 2. nov. Præsident palads og Gandhis mindepark

  Om morgenen ankommer vi til den pulserende storby New Dehli. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Her vil der være mulighed for morgenmad og et bad inden vi skal ud og se på byen. Vi starter vores oplevelser med Hamayuns mausoleum som er et af de klassiske bygningsværker. Mausoleet blev bygget til den anden Stormogul og er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Tajs Mahal. Vi besøger herefter Qubt Minar der som Hamayuns Mausoleum er på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. Det 73 meter høje murstens tårn er bygget helt tilbage i 1192 af Delhis første sultan og er det højeste i verden af sin art. Endelig ser den nye del af byen. Vi kører forbi præsidentpaladset og den store India Gate som leder tankerne til triumfbuen i Paris.

 3. Dag 3 3. nov. Det myldrende old Delhi med basar og rickshaw tur

  I dag skal vi ud og se på ”Old Delhi” og kører forbi det røde fort. Det imponerende bygningsværk blev bygget i 1638-48 hvor Mogulerne havde deres storhedstid. De 33 meter høje mure af rød sandsten knejser over resten af det gamle Dehli. Ikke så langt fra fortet ser vi også Indiens største Moske, fredagsmoskeen Jama Mashid fra 1700 tallet. I samme område tager vi på en rickshaw tur i de gamle gader ved Chandni Chowk bazaren. Vi oplever stemningen ved Raj Ghat som er det sted hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Her er en fredelig park og en evigt brændende flamme på stedet hvor hans kremation fandt sted.

 4. Dag 4 4. nov. Taj Mahal i horisonten

  Om formiddagen kører vi til den gamle hovedstad Agra som med en historie på omkring 3500 år har masser af gammel kultur. Byen havde sin gyldne periode under stormogulerne der gjorde byen til Indiens hovedstad i 1526. Stormogulen Babur indtog stedet og hans efterfølgere regerede byen helt frem til Englænderne overtog i 1803. Fra den tid finder man nogle af Indiens mest fantastiske bygningsværker herunder stormogulernes palads det Røde Fort og det verdenskendte Taj Mahal. Senere på eftermiddagen besøger vi det Røde fort i Agra hvor Stormogulerne boede mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige. Ved solnedgang besøger vi Mehtab Bagd som betyder månehaven. Den ligger på den anden side af floden og er det bedste sted at se Taj Mahal fra på afstand. Det siges endda at Shah Jahan havde tænkt sig at bygge en sort udgave af Taj Mahal her på dette sted så der var to ens bygninger der lå over for hinanden. Så kunne han ligge over for sin elskede og de ville være forenet til evig tid.

 5. Dag 5 5. nov. Verdens smukkeste bygning

  Man har sagt at Taj Mahal er verdens smukkeste bygning og når man står foran den i morgensolens bløde stråler og hører den smukke historie er man ikke i tvivl. I går så vi Taj Mahal fra afstand. I dag skal vi helt tæt på og se alle de smukke detaljer. Det er bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 16 tallet og er det ypperste af Indisk islamisk arkitektur. Taj Mahal synes perfekt fra alle vinkler og går man tæt på ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere. Herefter besøger i Bharatpur fuglereservat der er verdensberømt for den store bestand af vandfugle. Der er over 400 forskellige arter hvilket har bragt stedet på UNESCOs liste over verdens naturarv. Vi kører rundt og ser parken i rickshaw. Hvis tiden tillader det besøger vi også stormogulens forladte hovedstad Fatehpur sikri. Først på aftenen tager vi toget til Ranthambore. En kort men spændende tur på ca. to timer. Om aftenen spiser vi middag sammen

 6. Dag 6 6. nov. Safari på udkig efter tigeren

  Vi bor to nætter ved Indiens mest berømte National park. Vi har både en safari køretur om morgenen og en om aftenen. Begge tidspunkter hvor dyrene er mest aktive. Vi har skiftet bussen ud og kører i flere små safari køretøjer. Her findes den største bestand af vilde Bengalske Tigre og verdens naturfotografer har taget forsidebilleder til blade som f eks National Geographic. Forhåbentlig får vi den at se men der er også mulighed for at opleve en række andre interessante dyr herunder leoparder, bjørne, gazeller, krokodiller, python slanger, hyæner, sjakaler og aber. I gamle dage var det Maharajaens af Jaipurs private jagtområde men blev fredet som Nationalpark i 1973. Denne dag er både frokost og aftensmad med i programmet.

 7. Dag 7 7. nov. Kurs mod ørkenen og Diwali festen

  vi kører fra Ranthambore og sætter kurs mod ørkenen i vest. Jaipur er hovedstad i delstaten Rajastan og kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Om aftenen skal vi fejre Diwali lysfesten med vores indiske værter. Der er et hav af forskellige myter og traditioner men fælles for Diwali er at alle de millioner lys der bliver tændt af verdens 1 milliard hinduer har samme betydning: Oplysningens sejr over mørket, det gode over det onde, visdom over uvidenhed samt håb over fortvivlelse. I er indbudt til fest på det ikoniske ”Diggi palads” i Juipur. Her vil i opleve en af Indiens vigtigste og mest farverige festivaler på nært hold. En fantastisk aften med dejlig indisk mad, fyrværkeri, musik, underholdning og blomsterkranse om halsen. (Tilkøb 350 kr)

 8. Dag 8 8. nov. Maharajaens paladser

  Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort som vi tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk der ligger flot på en bakketop. Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefant ryg. Man kan dog også vælge at blive kørt med jeep. Vi kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser vi desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Om eftermiddagen går vi en tur i de smalle gamle gader og besøger også den gamle basar.

 9. Dag 9 9. nov. Fra Rajastan til New Delhi.

  Efter morgenmaden kører vi til New Delhi. Resten af dagen er til fri disposition. Man kan gå på et af Indiens sprudlende markeder eller tage nærmere kig på nogle af de mange attraktioner eller museer denne gamle hovedstad indeholder. Om aftenen mødes vi en sidste gang og spiser en go aftensmad sammen.

 10. Dag 10 10. nov. New Dehli til København.

  10 dages eventyr er ved at være til ende og vi har fået oplevelser for livet. Vi skal heldigvis ikke afsted tidligere end vi kan nå at få en god morgenbuffet og tid til at pakke. Vi kører til lufthavnen om formiddagen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.

Kort
Delhi DMI
Jaipur DMI

Hotel liste.

Under hele opholdet bor vi på gode hoteller med morgenmad inkluderet:

 

By Hotel Nætter
Delhi Golden Tulip Essential 02
Agra The Retreat 01
Ranthambore Jungle Vilas 02
Jaipur Park Reggis Amer Road 02
Delhi Golden Tulip Essential 01