Oplev Indien

Hvorfor rejse til Indien?

Kom med Over Alle Bjerge til det farverige Indien, der er et af verdens største og mest folkerige lande, der omtales ofte som verdens største demokrati. Her praktiseres flere forskellige religioner, hvoraf hinduisme er den mest dominante. Indien byder på et venligt og imødekommende folkefærd, talrige UNESCO-verdensarv seværdigheder, en spændende historie og kultur samt uberørt natur og masser af mystik. En rejse til Indien vil helt klart også byde på en fortræffelig kulinarisk oplevelse, når man går på opdagelse i et af verdens mest populære og udsøgte køkkener, der er kendt for sine mange smagfulde krydderier. Både køer og tyre er hellige i Indien, da de i hinduismen symboliserer et livgivende princip, der knytter dyrene sammen med guderne Krishna og Shiva. Det er derfor en alvorlig religiøs forseelse at slagte og spise dem. Faktisk er hele 80% af den indiske befolkning vegetarer, hvorfor mange af retterne består af primært ris og forskellige bælgfrugter.

Bedste sæson: Hele året

Spændende seværdigheder: Taj Mahal, Det Røde Fort og Qutb-minaretten

Rundrejse i Indien med tigersafari (11 dage)

Rundrejse i Indien med tigersafari Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.

Fra Taj Mahal til Himalaya (12 dage)

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal. Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...

Indien og Andaman Øerne (15 dage)

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter...