Hos Over Alle Bjerge har vi mere end 20 års rejseerfaring med rundrejser. 

Vi ser rejser som en vigtig del af vores dannelse som mennesker. Vores fornemmeste opgave er derfor at rejse med vores gæster ud i den store vide verden og sammen berige os nye perspektiver af livets facetter. 

Alle vores grupperejser er i selskab med en erfaren rejseleder, således vores gæster føler trygge hele vejen. 

Læs mere om alle vores dygtige rejseledere her

Kasper Bøndergaard

Lær Kasper bedre at kende

Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Her rejste han landet tyndt og har gennem årene lært sig sproget og har udviklet en stor kærlighed for det han kalder ”hans andet hjemland”. Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer heriblandt Kina. Tager man med Kasper på tur til Kina kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for den kinesiske kultur og historie.

Mads Nielsen

Lær Mads bedre at kende

Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Jens Andersen

Lær Jens bedre at kende

Jens er uddannet i tværkulturelle studier og kinesisk og rejser oftest alene ud i verden for at se, hvad der venter derude. Kina og Kinas nabolande fylder meget i hans rejsehjerte, og han har boet i Kina af flere omgange. Samtidig følger han det danske fodboldlandshold i tykt og tyndt, og rejsekalenderen er i høj grad præget af, hvor landsholdet spiller.

De første store rejseoplevelser fik Jens på ’overlandture’ i en ombygget lastbil gennem Asien og Afrika, og de indtryk hænger ved. Især dagliglivet verden over fylder meget, og Jens samler viden sammen i en uendelighed. Dette kommer ham til gode i alverdens quizzer både på tv og på caféer og pubber verden rundt.

I en årrække har Jens været chefredaktør på et rejsemagasin, han selv har startet, og han arbejder samtidig som guide i København både til lands og til vands. Han er medlem af De Berejstes Klub, medejer af en rejsecafé og i det hele taget altid i gang med nye spændende rejserelaterede projekter.

Som rejseleder kører Jens især ture i Asien.

Glen Odgaard

Lær Glen bedre at kende

Glen har over 13 års erfaring i rejsebranchen som rejseleder, hvor han primært har rejst rundt i store dele af Europa. Her har han blandt andet rejst meget rundt i England, Jordan, Tyskland, Ukraine, Belgien, Holland og Tjekkiet.

Glen er uddannet jurist og har i arbejdet en del år som forsvarsadvokat i sin selvstændige praksis. Derudover har han også taget en del kursuser på universitetet i kinesisk historie, amerikansk historie, filmhistorie, latin, teologi, italiensk. Alt dette har han kunne koordinere med sin passion for at rejse og sit arbejde som rejseleder, hvor han kan dele sin viden om verden med andre interesserede rejsende.

Mai Noesgaard

Lær Mai bedre at kende

Mai forelskede sig i at rejse allerede efter sin første rejse. Herefter har hendes passion for at rejse kun vokset sig større, og hun finder en af sine største glæder i at dele disse oplevelser med sine gæster. At dykke ned i samfundet, dens kultur og historie og formidle det videre. 

Mai har har blandt andet kørt rundrejser i Cuba, Israel, Dubai, Thailand, Cambodia og Vietnam og er de seneste år faldet særligt for Østen grundet den smukke natur, kulturen og ikke mindst den venlige befolkning, som altid står klar til at hjælpe med et smil. Mai nyder at finde uspolerede steder at besøge, at lære lokalbefolkningen at kende og at høre om deres forskellige skikke og levemåder.

Oprindelig kommer Mai fra Torsted, en lille perle i det vestjyske.

Signe Christiansen

Lær Signe bedre at kende

Signe faldt pladask for at rejse fra den allerførste, hun tog på. Her var det ikke kun de betagende sneklædte Himalayabjerge i Nepal som tog pusten fra hende, men også mødet med den gæstfrie befolkning og deres meget stærke tro. Da Signe atter fik pusten igen, var nysgerrigheden på verden så stor, at rejserne fortsatte rundt i Asien, Europa, Afrika, Mellemamerika og Caribien. 

Signe har personligt selv fået rigtig meget ud af at rejse og brænder i dag for at give de samme oplevelser videre til andre. For hun mener nemlig, at det er først ude i den store hvide verden, vi bliver klogere på os selv og taknemmelig for, hvad vi har. Signe har derfor de sidste 4 år arbejdet som rejseleder, hvor hun har tillært sig skarpe formidlingsevner og med sin sydfynske charme, er hun klar til at give dig en mindeværdig oplevelse.

Lise Krantz Dalgård

Lær Lise bedre at kende

Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken, og har siden hun var et stort barn guidet sin familie rundt i Europas seværdigheder. I 2010 gjorde hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin guidekarriere. Passionen for historie, politik og kulturer langt fra vores kendte hverdag har ført Lise til mange lande verden over både som rejseleder og privat, mens hun sideløbende har uddannet sig til antropolog i Spanien. Især Latinamerika har stjålet Lises hjerte, hvor Cuba, Mexico og Peru er blandt favoritterne, men også både den muslimske verden og Asien har fanget hendes store interesse. På alle hendes destinationer går Lise op i at have bosat sig lokalt i kortere og længere perioder, så hun kommer helt ind under huden på kulturen og samfundet, og dermed kan give sine gæster en fuldendt forståelse for hvert land.

Marina Munk

Lær Marina bedre at kende

På de spirituelle ture lavet i samarbejde med World Rain Forrest Organisation er Marina Munk med som gruppeleder foruden Kasper.