Udvalgte billeder

Bedste sæson:
Hele året rundt

Populære lande:
Indien, Kina, Nepal

Alle rejser til Asien

Tordendragens Land (17 dage)

Tordendragens Land Kom med Over Alle Bjerge på en enestående tur til Tordendragens land. Besøg det isolerede og unikke lille kongerige i Himalaya, der er det eneste land i Asien uden trafiklys. Det var det første land i verden, der forpligtede sig til at have 60% af landet dækket af skov og det er det eneste land i verden, hvor tobak og rygning er totalt forbudt.

Rundrejse i Indien med tigersafari (11 dage)

Rundrejse i Indien med tigersafari Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.

Fra Taj Mahal til Himalaya (12 dage)

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal. Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...

Indien og Andaman Øerne (15 dage)

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter...

Kina Rejse Med Yangtze Cruise (14 Dage)

Tag med Over Alle Bjerge på denne fantastiske rundrejse, hvor I dykker ned i historien, hvor fortællinger tryllebindes i Den Forbudte By og på Den Kinesiske Mur. I skal nyde at glide stille ned af Yangtze gennem kløfter og verdens største dæmning for at slutte med et brag i Kinas mest moderne by Shanghai. I kan se frem til en episk rejse i tid og sted og til at vende hjem med fotoalbummet fyldt op med gode minder og smukke motiver.

Foredrag: 5000 års historie på 2 timer

Book en foredragsholder til et fascinerende foredrag om Kinas historie. Hør om hvor kinas kultur startede og formede sig op gennem ...

Rundrejse i Kina (10 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. Vi dykker ned i historien i Kinas nuværende hovedstad Beijing, hvor fortællinger tryllebinder i den forbudte by og murens storhed først rigtigt går op for en, når man står der. Fra Beijing kører vi med højhastighedstog til Xian, hvor vi ser Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakotta hær. En episk rejse i tid og sted.

Nomadefestival i Mongoliet

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Mongoliet. De endeløse stepper, Djengis Khans fængende historie og mængder af ...

Rundrejse Til Nepal (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 12 dages rundrejse til Nepal på "Verdens tag". Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara.

Laos & Cambodja (13 dage)

Tag med på en fortryllende rundrejse til Laos og Cambodja. Glæd jer bl.a. til at opleve byen Luang Prabang, Kuang SI-vandfaldet...

Drømmerejse Til Sri Lanka (12 dage)

Vinter 2020 Tag med Over Alle Bjerge til den dråbeformede eventyr-ø i det Indiske ocean. Sri Lanka har det hele: Storslået natur med bjerge og ...

Rundrejse i Tibet (12 dage)

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa, har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys. Den og meget mere vil I opleve på denne 12-dages rundrejse, der byder på spændende udflugter og store oplevelser.

Vietnam Rundrejse (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse Vietnam rundt. Vi kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra ...

Rundrejse i Vietnam med badeferie (16 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse - Vietnam rundt i 16 dage. I kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra nord til syd inklusive en overnatning på båd i Halong bugten. Rejsen slutter med 5 dage på charmerende resort ved stranden.

Rundrejse på Bali (16 dage)

Vidunderlige Bali - En rejse i Kultur, Historie og naturens skønhed Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil dig et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni.

Rundrejse i Japan (11 dage)

Rundrejse i Japan Oplev det bedste af fortryllende Japan på vores eksklusive rundrejse, der kombinerer den maleriske skønhed i landet med en dansk rejseleders ekspertise. Vi ser det pulserende Tokyo, det underskønne Mt Fiji, den gamle hovedstad Kyoto og slutter af i Osaka der med rette bliver kaldt Japans køkken.