Oplev Cuba

Hvorfor rejse til Cuba?

Kom med Over Alle Bjerge til smukke Cuba, der er den største ø i Caribien. Landet bliver også kaldt El Cocodrilo eller El Caiman, som betyder henholdsvis "The Crocodile" og "The Alligator". Dette skyldes øens udseendet ovenfra. Cuba har meget at byde på. Lige fra en kultur med en skøn imødekommende befolkning til et hav af naturoplevelser. Landet har ikke mindre end 9 placeringer på UNESCOs Vedensarvsliste og øens kyststrækning på mere end 3000 km er belagt med fantastiske strande og et turkisblåt koralrev. Og så er det selvfølgelig værd at opsøge Cubanernes spændende og ikke mindst interesse for salsaens skønne rytmer. 

Bedste sæson:
Vinter

Spændende seværdigheder:
Havana, Viñalesdalen og Plaza de la Catedral

Cuba rundrejse (12 dage)

Cuba rundrejse 12 dage: Over Alle Bjerge tager jer med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på!

Cuba rundrejse (14 dage)

Cuba rundrejse 14 dage: Over Alle Bjerge tager jer med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på!