Oplev Nepal

Hvorfor rejse til Nepal?

Kom med Over Alle Bjerge til Nepal, landet mellem Himalayas bjergtoppe. Nepal er i gennemsnit det højest beliggende land i verden og er kendt for både Himalaya bjergene og ikke mindst Mount Everest. Nepal er derfor en populær rejsedestination for dem, der holder af at vandre. Ruterne er mange og byder på storslået natur og ikke mindst et rigt dyreliv, der er hjemsted for både enhornede næsehorn samt den bengalske tiger. Det siges, at den nepalesiske by Kapilvastu er fødestedet for den buddhistiske filosof Buddha. Derudover er nepaleserne også kendt for deres farverige kultur samt enestående gæstfrihed og livsglæde. Her hilser man ikke med håndtryk, kys eller kram. I stedet placerer man sine håndflader mod hinanden, bøjer panden og siger "Namaste", der oversætter til "Jeg hilser Gud i dig".

Bedste sæson: Vinter, forår og efterår  

Spændende seværdigheder: Mount Everest, Kathmandu og Nagarkot

Rundrejse Til Nepal (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 12 dages rundrejse til Nepal på "Verdens tag". Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara.

Bhutan Rejse

Tag med Over Alle Bjerge til det enestående land Bhutan og få minder for livet, når du går på opdagelse i landets skønhed og lokalbefolkningens simple liv, der syder af en stærk kultur og religion og efter sigende skulle være den plet på jorden, som er ubesmittet af den vestlige civilisation.