Alt om os

Vores historie

“Da Jeg stoppede mit job som lærer spurgte mine elever i 3. klasse mig hvor jeg skulle hen. Det første der faldt mig ind var “over alle bjerge” da det var det mest rammende for min enorme lyst til at se alle verdens mystiske og mest afsides steder. Det blev hurtigt betegnelsen – ikke blot på skolen men også blandt venner og familie for det jeg skulle fremover. Derfor var det oplagt at kalde rejsebereauet for det: Over alle bjerge. Her 16 år efter jeg tog ud for at udforske verden har jeg stadig ikke været over alle bjerge men jeg har været flere steder end jeg ku drømme om den dag i 3.a på stengårds skole

Jeg arbejdede fra 2002-2015 rundt omkring i Verden med at starte nye destinationer og rundrejser op og efterfølgende selv køre dem. Det var en drøm for enhver eventyrer og jobbet bragte mig rundt i over 70 lande – flere af dem steder ingen danske rejsebureauer havde været før. Det største var da jeg stod i spidsen for et team der skulle forberede 6000 gæsters ankomst til Dansk Vestindien. Det mest anderledes var da jeg tog til Nordkorea i for at researche til en rundrejse for herefter at lede den første danske rundrejse til landet i 2008.

Med Over Alle Bjerge har jeg startet et rejsebureau der skal bygge på disse mange års erfaring og kontakter i udlandet.”

Kasper Bøndergaard – Grundlægger og rundrejseleder

Vores Mission

“Over Alle Bjerge” er et nystartet rejsebureau der bygger på mere end 16 års erfaring med rundrejser. Vi tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for pionerer og holder inspirerende foredrag. Hos ”Over Alle Bjerge” ved vi at bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Vores typiske gæster vil gerne langt væk fra hjemstavnen og rejser gerne hvor kun få andre turister har været. Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte jungle byer eller bag jerntæppet i Nordkorea”

Når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres og det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

”Over Alle Bjerge findes freden”
Johann Wolfgang Von Goethe

Vores værdier

Vi ser rejser som en vigtig del af vores dannelse som mennesker. Man kan lære enormt meget af at komme langt væk hjemmefra. Der er nogle ting, der får os til at tænke: “Vi skal være heldige for at leve i et samfund som det danske” og andre oplevelser får os til at tænke “Sådan kan man også leve eller anskue verden”

Vi ser samtidig en stor værdi i rejsen som kulturmøde, der skal gå begge veje. Lige så vel som vi skal have en oplevelse ud af det, skulle vi også gerne efterlade et positivt indtryk hos de lokale vi besøger. Denne form for “ansvarlig” turisme er vi store tilhængere af. Efterlad intet andet end dit fodtryk (og et godt indtryk:-))