Alt om os

Vores historie

Da Kasper Bøndergaard stoppede som folkeskolelærer tilbage i begyndelsen af 00’erne, spurgte hans elever ham, hvor han skulle hen. Det første der faldt ham ind var ”over alle bjerge” og det blev startskuddet til hans karriere inden for rejsebranchen, hvor han rundt omkring i verden har været med til at opstarte nye destinationer og rundrejser, der kunne gavne en masse rejseglade gæster.

I 2016 etablerede Kasper sit eget firma, nemlig Over Alle Bjerge, der bygger på hans mere 20 års erfaring i rejsebranchen og mange kontakter i udlandet. I 2017 rejste han med sin første gruppe til Tibet og siden da, har Over Alle Bjerge haft tusindvis af gæster med på rundrejser rundt i hele verden.

I dag består Over Alle Bjerge af Kathrine og Kasper på kontoret og knap 10 erfarne danske rejseledere, der årligt tager på mere end 40 rundrejser rundt om i verden og glædeligt deler ud af deres passion og viden om alle de spændende rejsedestinationer, der ligger blot en flyrejse væk.

Vores Mission

Hos Over Alle Bjerge er vi af den overbevisning, at det er, når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres og det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

Vores mission er at tilbyde enestående rundrejser og oplevelser for livet til gæster, der gerne vil langt væk fra hjemstavnen for at opleve alle de unikke steder der ligger og venter. Vores rundrejser der derfor nøje skræddersyet, således vores gæster altid kan forvente en rejse af høj kvalitet med oplevelser af både natur, kultur og historie.

Hos ”Over Alle Bjerge” ved vi, at bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr, hvad end det er i det Tibetanske højland, Mayaernes glemte jungle byer eller bag jerntæppet i Nordkorea.

”Over Alle Bjerge findes freden”
Johann Wolfgang Von Goethe

Vores værdier

Hos Over Alle Bjerge vægter vi nysgerrighed, ansvarlighed og tryghed højt.

Vi ser rejser som en vigtig del af vores dannelse som mennesker. Man kan lære enormt meget af at komme langt væk hjemmefra. Der er nogle ting, der får os til at tænke: “Vi skal være heldige for at leve i et samfund som det danske” og andre oplevelser får os til at tænke “Sådan kan man også leve eller anskue verden”.

Vi ser samtidig en stor værdi i rejsen som kulturmøde, der skal gå begge veje. Lige så vel som vi skal have en oplevelse ud af det, skulle vi også gerne efterlade et positivt indtryk hos de lokale vi besøger. Denne form for “ansvarlig” turisme er vi store tilhængere af. Efterlad intet andet end dit fodtryk og et godt indtryk.

Vi forstår godt, at tanken om den store vide verden både kan vække dragende men også bekymrende tanker. Derfor er vores rundrejser altid i selskab med en dansk erfaren rejseleder samt en lokal guide til at skabe tryghed på rejsen, således man som rejsende blot kan læne sig tilbage og nyde alle de nye og anderledes indtryk.