Oplev Kina

Hvorfor rejse til Kina?

Kom med Over Alle Bjerge til det befolkningsrige Kina. Riget i midten der er kendt for sin store befolkning, kraftige økonomiske vækst, fyrværkeri, røde drager, flotte natur og ikke mindst sine pandaer, der er til at finde i landets store bambusskove. Kina bliver kaldt riget i midten, der stammer tilbage fra Zhou-dynastiet (cirka 1122-255 f.Kr.) og henviser til Kinas daværende betydning og rangorden. Riget i Midten var verdens centrum og lige under himlen. Dets hersker, kejseren, var derfor Himlens søn med en gudgiven ret til at regere. Kina er en spændende rejsedestination grundet dets historie og kultur der er udspringer af ældgamle traditioner. Nogle af landets helt store seværdigheder er blandt andet Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur og Terrakottahæren.

Bedste sæson: Hele året

Spændende seværdigheder: Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By og Terrakottahæren

Kina Rejse Med Yangtze Cruise (14 Dage)

Tag med Over Alle Bjerge på denne fantastiske rundrejse, hvor I dykker ned i historien, hvor fortællinger tryllebindes i Den Forbudte By og på Den Kinesiske Mur. I skal nyde at glide stille ned af Yangtze gennem kløfter og verdens største dæmning for at slutte med et brag i Kinas mest moderne by Shanghai. I kan se frem til en episk rejse i tid og sted og til at vende hjem med fotoalbummet fyldt op med gode minder og smukke motiver.

Rundrejse i Kina (10 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. Vi dykker ned i historien i Kinas nuværende hovedstad Beijing, hvor fortællinger tryllebinder i den forbudte by og murens storhed først rigtigt går op for en, når man står der. Fra Beijing kører vi med højhastighedstog til Xian, hvor vi ser Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakotta hær. En episk rejse i tid og sted.

Rundrejse i Tibet (12 dage)

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa, har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys. Den og meget mere vil I opleve på denne 12-dages rundrejse, der byder på spændende udflugter og store oplevelser.