Foredrag: 5000 års historie på 2 timer

Foredrag: 5000 Års Historie På 2 Timer

from
DKK 5.000.00

Book en foredragsholder til et fascinerende foredrag om Kinas historie. Hør om hvor kinas kultur startede og formede sig op gennem årtusinderne. En rejse gennem tid og sted, der bringer os forbi terrakottasoldaterne, Den Kinesiske Mur, Himlens Tempel og Den Forbudte By. Alt sammen krydret med flotte billeder som Kasper har taget på sine mange rejser.

Om foredragsholderen: Kasper har boet og arbejdet i Kina i snart 15 år. Han snakker kinesisk og har vist rundt på de store seværdigheder et utal af gange.

 

Skriv til Kasper: kasper@overallebjerge.dk

Andre ser på

Imperiets Kronjuvel

Imperiets kronjuvel 10 forrygende dage med bus og tog. Hovedstaden New Delhi med grandios arkitektur fra Stormogulernes og briternes tid. To safari kørsler i Ranthambore National park Rickshaw tur i “Old Delhi” og i Bharatpur fuglereservat Daglige udflugter med besøg på alle de spændende steder herunder 8 UNESCO sights En fantastisk Galla aften i anledning af “Holi” farvernes fest der falder den i marts.

Tibet 12 dages rundrejse

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys! Den og meget mere kommer ...

Indien og Andaman Øerne

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter...

Fra Taj Mahal til Himalaya

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...