Dato Pris Status
06.03.2025 - 13.03.2025 kr. 9.995 Ledige pladser Bestil

Beijing (8 dage)

Alt om rejsen til Kina

Tag med Over alle bjerge på en fantastisk rejse til Kinas hovedstad Beijing. Vi har samlet alle højdepunkter på en række dagsudflugter. Her dykker vi ned i historien om kejserens Kina hvor fortællinger tryllebinder i Den Forbudte by og Sommer Paladset. Vi kigger også nærmere på den moderne by og ser den Olympiske by. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig gå på den Kinesiske Mur.

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • 8 dages tur til Beijing 
 • Fly fra Kastrup med mellemlanding 
 • Dansk rejseleder med på flyrejsen og ankomst til lufthavnen
 • 2 måltider ombord
 • Transfer til og fra hotellet
 • Morgenmad alle dage
 • Velkomstmiddag
 • Udflugt til den forbudte by dag 3
 • Udflugt til den Kinesiske mur 5
 • Overnatninger på 4-stjernet hotel i centrum
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder
 • Kinesisk lokalguide

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse? 

 • Forsikring (Afbestillings og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg. 2000kr.
 • Drikkepenge beregn ca. kr. 250kr.
 • Udflugtspakken Beijings højdepunkter som består af 2 dagsudflugter samt en afslutningsmiddag med 
 • Peking And. På hver udflugt indgår frokost med et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider. 1200kr.

 

Obligatorisk tillæg:

 •   Visum til Kina: 1500 kr.

Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail. 

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk.

Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.

 

Oversigt over programmet

Dag 1

Eventyret begynder

Vi flyver fra København om formiddagen til Beijing med en mellemlanding i Abu Dhabi. Her er der to timer, perfekt til at nå igennem samtidig med at strække benene og få en kop kaffe. Der er fin plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejselederen. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavnen i Beijing.

Dag 2

Ankomst til Beijing og velkomstmiddag

Vi ankommer til Beijing om morgenen. Vi kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Siden tjekker vi ind på hotellet, der ligger centralt ved den Himmelske Freds Plads. Man kan med det samme nyde den lokale storbystemning i nærområdet med en gåtur eller en smagfuld kop kaffe og I kan bruge eftermiddagen til at hvile helt ud efter rejsen. Om aftenen spiser vi sammen og lærer hinanden bedre at kende.

Dag 3

Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet.

(En del af udflugtspakken Beijings højdepunkter)

Dag 4

Himlens tempel, Sommerpaladset og OL-byen

Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader. Første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel, som er er Beijings vartegn og et af de allersmukkeste eksempler på arkitekturen under Ming dynastiet. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Vi kører forbi de fantastiske bygningsværker ved OL-byen. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te. 

(En del af udflugtspakken Beijings højdepunkter)Dag 5

Den Kinesiske Mur

Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. 

Dag 6

Byplanlægningsmuseum, hutonger og Peking And

Beijing var vært for de prestigefyldte Olympiske Lege 2008 og har derfor undergået en gennemgribende fornyelse, der har sat sine spor. Vi besøger byplanlægningsmuseet og får et indblik i byens fascinerende udvikling, og man kan blandt andet se en stor model af Beijing. Vi fortsætter til den gamle bydel og i cykeltaxier kører vi gennem de gamle hutong områder. 

Om aftenen mødes vi til et brag af en kulinarisk af¬slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse. 

(En del af udflugtspakken Beijings højdepunkter)Dag 7

Beijing på egen hånd

Den første del af dagen er på egen hånd til de sidste oplevelser i Beijing. Her kan man besøge de mange museer, handelsgader og markeder. Vi kører senere mod lufthavnen og flyver tidligt på aftenen.

Dag 8

Kina til Danmark

Efter en oplevelse for livet går turen tilbage til Danmark hvor vi ankommer om morgenen.Hotel

Hotel

 • Beijing Jinglun Hotel, 4-stjernet 

 Andre ser på

Rundrejse i Kina (10 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. Vi dykker ned i historien i Kinas nuværende hovedstad Beijing, hvor fortællinger tryllebinder i den forbudte by og murens storhed først rigtigt går op for en, når man står der. Fra Beijing kører vi med højhastighedstog til Xian, hvor vi ser Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakotta hær. En episk rejse i tid og sted.

Rundrejse i Tibet (12 dage)

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa, har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys. Den og meget mere vil I opleve på denne 12-dages rundrejse, der byder på spændende udflugter og store oplevelser.

Rundrejse i Indien med tigersafari (11 dage)

Rundrejse i Indien med tigersafari Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.