Historie

“Da Jeg stoppede mit job som lærer spurgte mine elever i 3. klasse mig hvor jeg skulle hen. Det første der faldt mig ind var “over alle bjerge” da det var det mest rammende for min enorme lyst til at se alle verdens mystiske og mest afsides steder. Det blev hurtigt betegnelsen – ikke blot på skolen men også blandt venner og familie for det jeg skulle fremover. Derfor var det oplagt at kalde rejsebereauet for det: Over alle bjerge. Her 16 år efter jeg tog ud for at udforske verden har jeg stadig ikke været over alle bjerge men jeg har været flere steder end jeg ku drømme om den dag i 3.a på stengårds skole

Jeg arbejdede fra 2002-2015 rundt omkring i Verden med at starte nye destinationer og rundrejser op og efterfølgende selv køre dem. Det var en drøm for enhver eventyrer og jobbet bragte mig rundt i over 70 lande – flere af dem steder ingen danske rejsebureauer havde været før. Det største var da jeg stod i spidsen for et team der skulle forberede 6000 gæsters ankomst til Dansk Vestindien. Det mest anderledes var da jeg tog til Nordkorea i for at researche til en rundrejse for herefter at lede den første danske rundrejse til landet i 2008.

Med Over Alle Bjerge har jeg startet et rejsebureau der skal bygge på disse mange års erfaring og kontakter i udlandet.”

Kasper Bøndergaard – Grundlægger og rundrejseleder