Inklusiv og eksklusiv

Ved Over Alle Bjerge har vi altid den ultimative rejse for øje, når vi producerer vores rundrejser. Fremfor at spare lidt hist og pist, går vi ind for at skabe den oplevelse, vi selv ville drømme om!

Hvert land er forskelligt, og selv indenfor lande forekommer store variationer. Det betyder også, at ikke to rundrejser er ens for os. Det varierer, hvilke måltider, der er inkluderet, hvilke transportformer vi benytter og hvilke oplevelser, vi skal på – men vi garanterer, at der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser i form af ekstra udgifter på vores rundrejser.

Kort sagt: På vores rundrejser er inkluderet dét, der bør være på en rundrejse!

På samtlige af vores rundrejser er  morgenmad, overnatning, transport og entréer som følge af programmet inkluderede, med mindre andet i exceptionelle tilfælde er angivet. På særlige udflugter og områder kan frokost og middag være inkluderet, men vi er også klar over, at smag og behag varierer enormt; hvor nogle vil på fin restaurant, vil andre på opdagelse i de lokale madboder. Vores danske rejseledere og lokale guider står altid klar med gode råd til begge dele.

Konkurrencen i rejsebranchen er hård, men selvom den billigste pris måske nok vil give et salg ved første øjekast, vil der ofte være mærkbare besparelser for at opnå den – og vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anbefaler jer derfor at være kritiske, når I sammenligner rejseforslag. Nogle gange er den dyreste rejse faktisk den billigste.