Rejseledere

Kasper Bøndergaard

Kasper er uddannet skolelærer med speciale i historie, som han underviste i sammen med religion. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede 12 år i Kina. Herfra rejste han ud for at starte nye destinationer og rundrejser op, hvilket bragte ham til over 70 lande over hele kloden. Når du tager på tur med Kasper, så kan du forvente, at der bliver informeret rigeligt om lokale forhold samt selvfølgelig hans store passion for historie og religion. Kasper er desuden en hæderlig fotograf, der tager masser af billeder på rejserne, som gæsterne bagefter har mulighed for at få.

Lise Krantz Dalgård

Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken, og har siden hun var et stort barn guidet sin familie rundt i Europas seværdigheder. I 2010 gjorde hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin guidekarriere. Passionen for historie, politik og kulturer langt fra vores kendte hverdag har ført Lise til mange lande verden over både som rejseleder og privat, mens hun sideløbende har uddannet sig til antropolog i Spanien. Især Latinamerika har stjålet Lises hjerte, hvor Cuba, Mexico og Peru er blandt favoritterne, men også både den muslimske verden og Asien har fanget hendes store interesse. På alle hendes destinationer går Lise op i at have bosat sig lokalt i kortere og længere perioder, så hun kommer helt ind under huden på kulturen og samfundet, og dermed kan give sine gæster en fuldendt forståelse for hvert land.

Mads Nielsen

Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har igennem de sidste 10 år boet i udlandet. Det bragte ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. På rundrejserne holder han af at sætte de steder, vi ser, i historisk perspektiv, men også at fortælle om dagligdagen i det land, vi besøger. Med sin tidligere karriere i forsvaret og uddannelsen som instruktør fandt han passionen for videreformidling af information og at være den levende fortæller, der danner rammen om en god rejse. Mads kører rundrejser for Over Alle Bjerge i bl.a. Balkan, Nepal, Indien og Sri Lanka.

Mia Hald

Siden 2010 har Mia arbejdet som rejseleder, hvor passionen for forskellige kulturer og traditioner kun er vokset. Da hun i 2011 første gang satte fødderne i Beijing, vidste hun, at det bestemt ikke ville være sidste gang. Gåturene gennem Den Forbudte By, besøg på Den Kinesiske Mur og være omgivet af den kinesiske kultur, med alt hvad det indebærer, er noget som altid fascinerer, og man aldrig glemmer! Hun har sidenhen kørt et utal af rundrejser både i Spanien, Kina og ikke mindst på det afrikanske kontinent. Efter at have arbejdet i mange forskellige lande gennem årene, har Mia nu slået sig ned i Sydafrika. Det holder hende dog ikke tilbage for at udleve passionen om at rejse verden rundt som rundrejseleder.

Marina Munk

På de spirituelle ture lavet i samarbejde med World Rain Forrest Organisation er Marina Munk med som gruppeleder foruden Kasper