Rejseledere

Kasper Bøndergaard

På mange af Over Alle Bjerges ture er Kasper Bøndergaard rejseleder. Kasper er uddannet skolelærer med speciale i historie som han underviste i sammen med religion. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede 12 år i Kina. Herfra rejste han ud for at starte nye destinationer og rundrejser op hvilket bragte ham til over 70 lande. Når man tager på tur med Kasper så kan man forvente at der bliver informeret rigeligt om lokale forhold samt selvfølgelig hans store passion for historie og religion.

Han er desuden er hæderlig fotograf og tager masser af billeder på rejserne som gæsterne bagefter har mulighed for at få.

 

Lise Krantz Dalgård

Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken, og har siden hun var et stort barn guidet sin familie rundt i Europas seværdigheder. I 2010 gjorde hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin guidekarriere. Hurtigt stjal Latinamerika hendes hjerte, hvor især Cuba og Mexico har været blandt de foretrukne destinationer både som rejseleder og på private rejser. Lise har i flere omgange bosat sig i både Cuba, Mexico og Chile, hvilket har givet hende et indgående kendskab til kulturen og samfundet, som hun deler ud af gennem de interessante fortællinger på rundrejserne. De senere år er rejselederlivet blevet kombineret med antropologistudier i Madrid, hvor passionen for kultur, politik og historie bliver næret og det spanske sprog er blevet finpudset.

 

Betina Faurschou Jensen

Efter sin uddannelse startede Betina i militæret og var blandt de Gardehusarer der red eskorte til Dronning Ingrids begravelse. I 2003 drog hun ud i verden som rejseleder og fandt sin rette hylde hvilket gjorde at hun tilbragte de følgende 10 år med bopæl i Asien. Specielt Vietnam har hendes kærlighed, da landets enorme historie og mangfoldighed har bidt sig fast under de mange rundrejser Betina har taget igennem landet de sidste 15 år. I 2013 vendte Betina tilbage til Danmark men hun har heldigvis stadig rig mulighed for at komme tilbage til Asien som rejseleder.

Mia Hald

Siden 2010 har Mia arbejdet som rejseleder, hvor passionen for forskellige kulturer og traditioner kun er vokset. Da hun i 2011 første gang satte fødderne i Beijing, vidste hun at det bestemt ikke ville være sidste gang. Gåturene gennem Den Forbudte By, besøg på Den Kinesiske Mur og være omgivet af den kinesiske kultur, med alt hvad det indebærer, er noget som altid fascinerer og man aldrig glemmer! Hun har kørt et utal af rundrejser, både i Spanien, Kina og ikke mindst i Afrika. Efter at have arbejdet i mange forskellige lande gennem årene, har Mia nu slået sig ned i Sydafrika. Det holder hende dog ikke tilbage for at udleve passionen om at rejse verden rundt som rundrejseleder.

Mads Nielsen

Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har igennem de sidste 10 år boet i udlandet. Det bragte ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. På rundrejserne holder han af at sætte de steder vi ser i historisk perspektiv men også fortælle om dagligdagen i det land vi besøger. Med sin tidligere karriere i forsvaret og uddannelsen som instruktør fandt han passionen for videreformidling af information og at være den levende fortæller der danner rammen om en god rejse. Mads skal køre Over Alle Bjerges rundrejser til bl.a. Balkan, Nepal, Indien og Sri Lanka.

Ulla Neubauer

Ulla pakkede i 2005 sin rygsæk og drog fra Sydsjælland til Kina for at starte sin karriere i rejsebranchen. 5 år blev det til ude i verden, inden der blev en plads ledig ved et skrivebord hos et af landets store rejsebureauer. Men salget af rejser trak ikke lige så meget som selve rejseriet, så rygsækken blev atter fundet frem og siden 2010 har Ulla været på rundrejser i 250-300 dage årligt. Kina er klart det sted der trækker mest, når turen går ud i verden og det er gennem tiden blevet til over 300 ture i den Forbudte by og næsten lige så mange gange på Muren. Med Ulla i bussen er der langt op til en hyggelig blanding af historie, dagligdagsfortællinger og hygge med små spøjse indfald, så landet kommer lidt mere ind under huden på gæsterne.

Marina Munk

På de spirituelle ture lavet i samarbejde med World Rain Forrest Organisation er Marina Munk med som gruppeleder foruden Kasper