Dato Pris Status
16.10.2024 - 31.10.2024 kr. 17.995 Ledige pladser Bestil
18.02.2025 - 05.03.2025 kr. 17.995 Ledige pladser Bestil
02.06.2025 - 17.06.2025 kr. 16.995 Ledige pladser Bestil
Se alle

Rundrejse på Bali (16 dage)

Alt om Rundrejsen på Bali

Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil dig et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni.

Velkommen til Bali, denne uforglemmelige smeltedigel af æstetisk skønhed og kulturel rigdom. Vi har lavet den komplette tur hvor man kommer hele øen rundt og afslutter med en passende badeferie. Pak tasken og lad eventyret begynde!

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra København til Bali t/r (Singapore Airlines med mellemlanding i Singapore)
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 16 dages spændende program og masser af udflugter
 • 13 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Transport i komfortable air konditionerede busser
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • 6 dage med frokost
 • Afskedsmiddag
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Balinesisk lokalguide
 • Alle kendte skatter og afgifter

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indonesien (Fås ved ankomst og koster p.t. 35 USD)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.
 • Turist skat på USD $10 pr. person. 

Oversigt over programmet

Dag 1

Et eventyr begynder

Vi flyver fra København omkring frokost med det hæderkronede Singapore Airlines der er kendt for sin gæstfrihed og gode service. Vi tager en mellemlanding i Singapore inden sidste del af strækningen påbegyndes. Vi har valgt at rejse i foråret da temperaturen er god og vi er netop kommet ud af regnsæsonen.

Dag 2

Velkommen til Bali

Din indonesiske eventyr begynder ved ankomst i den internationale lufthavn i Denpasar. Ankommer vi rettidigt laver vi et besøg ved Mads Langes grav. Danskeren var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. 2007 var 200-året for Langes fødsel i Rudkøbing på Langeland. Herefter kører vi til Seminyak der er en oase af pulserende strandliv og travle små markedsgader. Der vil være tid til afslapning inden du vil blive budt velkommen med en middag, der fremhæver det lokale køkken i sin helhed - fra krydrede satays til duftende Nasi Goreng - mens du får en smag af den balinesiske gæstfrihed, der er kendt for sin varme og hengivenhed. 

Måltider: Middag

Dag 3

Fra Seminyak til Pemuteran

Vi begiver os mod det betagende Tanah Lot-tempel, en ældgammelt helligdom ankeret på en ensom klippeø der udfordrer det endeløse hav med sin stille majestætiske ro. Derefter fører turen os til Belimbing, berømt for sine bølgende ris terrasser, der fortæller en ældgammel historie om balinesernes forhold til landbrug og naturen. Vi går en tur i ris terrasserne inden frokosten nydes med udsigt over dette betagende landskab. Siden skal vi besøger vi en lokal virksomhed i Pupuan, der viser forvandling af frugter til sunde krukker med syltetøj - et kig ind i den balinesiske husflids forbløffende dygtighed. Vi kører den smukke rute langs nordkysten til Pemuteran, en malerisk fiskerlandsby, hvor tidens takt slår i et langsommere tempo.

Måltider: Morgenmad og frokost. 

Dag 4

Fra Pemuteran til Lovina

Start dagen med en opkvikkende snorkeltur på Pemuteran-stranden, hvor det farverige undervandsliv springer frem i et kalejdoskop af farver og former. På vejen til Lovina skal vi se endnu et spændende projekt på Bali - vindyrkning. Den mest udbredte vin er Hatten rosévin, der er lavet af Isabella-druer. Vi ser nogle af vinmarkerne og hører om kunsten at dyrke vin her på øen. Senere på turen kan vi smage de ædle druer.

Dagen fuldendes med et besøg i Brahma Vihara Arama, et buddhistisk kloster, der emmer af ro og fred. Det huser også en miniatureudgave af Borobudur-templet som er et af verdens største. En hyldest til Indonesiens rige buddhistiske arv.

Måltider: Morgenmad og frokost. 

Dag 5

Fra Lovina til Ubud

Vi kører gennem frodige landskaber til Bedugul, hvor det maleriske Ulundanu-tempel venter ved bredden af Beratan-søen. I denne fredfyldte oase udforsker vi balinesisk spiritualitet og historie. Vi vandrer gennem den hellige Monkey Forest, en skov helliget den balinesiske abe-gud, Hanuman, før vi nyder eftermiddagsteen i Bongkasa med betagende udsigt over dalen og floden. Dagen slutter i Ubud, det pulserende hjerte af balinesisk kultur, kunst og håndværk, hvor historien og nutiden smelter sammen.

Måltider: Morgenmad og frokost. 

Dag 6

Oplevelser i Ubud

Dagen starter med en interaktiv workshop, hvor du vil lære at fremstille naturlige produkter med lokale urter og få en forståelse af balinesernes forhold til naturlig skønhed og wellness. Efter workshoppen besøger vi Tegenungan-vandfaldet, et spektakulært syn af naturens rå styrke samt det historiske Peliatan-palads, en levende tidskapsel af balinesisk arkitektur og royale traditioner. Resten af dagen er til fri rådighed til at tage rundt og udforske Ubud. Man kan fx gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge det berømte Ubud-marked.

Måltider: Morgenmad og frokost.

Dag 7

Ubud til Candidasa

I dag vil destinationen være det østlige Bali. Vi besøger Tirta Empul, en hellig kilde, hvor lokale balinesere kommer for rituel renselse - et sted, der afspejler balinesernes dybe spirituelle tilknytning til vandets rensende kraft. Efter frokost går turen til Kintamani, hvor vi får et dramatisk udsyn over det majestætiske Batur-vulkanlandskab og besøger en kaffeplantage for at lære om Balis berømte Kopi Luwak-kaffe. Det er verdens dyreste kaffe og den kendetegnes ved at have passeret fordøjelsessystemet i en Luwak – et katteagtigt gnaverdyr.

Måltider: Morgenmad og frokost. 

Dag 8

Fra Candidasa til Sanur

Dagen begynder i Tirtagangga-vandpalads, et smukt parkanlæg opført af kongen af Karangasem - en frodig hyldest til vandets magt og betydning i balinesisk kultur. Derefter besøger vi Tenganan, en oprindelig balinesisk landsby, hvor traditionerne står uforandrede af tidens gang. Vi afslutter med en tur til Kusamba, hvor vi lærer om den traditionelle saltproduktion, en tidshædret praksis, der viser balinesernes forbindelse med havet.

Måltider: Morgenmad og frokost

Dag 9-13

Sanur

Dagene er til fri disposition. Nyd de fortryllende strande, dyk ned i de lokale markeder, hvor du kan finde alt fra lokalt håndværk til eksotiske krydderier, eller tag en pause og slap af med en god bog ved poolen. Sanur har i mange år være Danskernes foretrukne område på Bali af mange årsager. For det første er det mere roligt end det berømte og berygtede Kuta. Sidstnævnte del af kysten er meget overrendt specielt af unge mennesker fra Australien der kommer for af surfe. Derudover har Sanur en lang promenade langs stranden i flere kilometer. Her er det muligt at gå en spadseretur i solnedgangen, spise på de mange restauranter langs vandet eller handle i de mange boder. For enden af promenaden ligger der en lokal strand hvor man kan se de lokale udfolde sig og hvis man er heldig en fisker på vej ud i sin traditionelle udriggerbåd. Ved hovedvejen (Hotellerne ligger mellem promenaden og hovedgaden) er der desuden en række butikker og restauranter så der er bestemt nok at give sig til hvis altså man ikke bare vil slappe af under en palme.

Måltider: Morgenmad. 

Dag 14

Sanur – afskedsmiddag

Denne dag er også til fri disposition. Om aftenen samles vi til en festlig afskedsmiddag, hvor vi vil fejre de oplevelser, minder og venskaber, vi har skabt under vores rejse.

Måltider: Morgenmad og middag. 

Dag 15

Afrejse fra Sanur

Vi siger farvel til det vidunderlige Bali, fyldt med uforglemmelige oplevelser og en dybere forståelse af balinesisk kultur, historie og spiritualitet. Turen går til lufthavnen, hvor vi flyver via Singapore til København. 

Måltider: Morgen

Dag 16

Ankomst til København

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og vi ankommer til København om morgenen med minder og oplevelser, der vil efterlade et aftryk, som varer ved.

Liste over alle hoteller og resorter

Gælder rejsen i marts/april

 • Bali Rani Hotel Kuta: 1 overnatning
 • Adi AssriPemuteran: 1 overnatning
 • Aneka Lovina: 1 overnatning
 • Champlung Sari Hotel Ubud: 2 overnatninger
 • Bali Shanti Bungalow Candidasa: 1 overnatning
 • Sri Phala Sanur: 7 overnatninger

 

Gælder rejsen i maj & september 

 • Maison at C Seminyak: 1 overnatning
 • Adi AssriPemuteran: 1 overnatning
 • Aneka Lovina: 1 overnatning
 • Pertiwi Bisma 2 Ubud: 2 overnatninger
 • Bali Shanti Bungalow Candidasa: 1 overnatning
 • Sri Phala Sanur: 7 overnatninger

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til et andet af samme standard

Gode hoteller

Under hele opholdet bor vi på nøje udvalgte gode hoteller 

Andre ser på

Bhutan (15 dage)

Tag med Over Alle Bjerge til det enestående land Bhutan og få minder for livet, når du går på opdagelse i landets skønhed og lokalbefolkningens simple liv, der syder af en stærk kultur og religion og efter sigende skulle være den plet på jorden, som er ubesmittet af den vestlige civilisation.

Rundrejse Til Nepal (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 12 dages rundrejse til Nepal på "Verdens tag". Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara.

Vietnam Rundrejse (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse Vietnam rundt. Vi kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra ...