Dato Pris Status
02.09.2024 - 17.09.2024 kr. 19.995 Ledige pladser Bestil
02.10.2024 - 17.10.2024 kr. 20.995 Ledige pladser Bestil
31.10.2024 - 15.11.2024 kr. 20.995 Ledige pladser Bestil
17.11.2024 - 03.12.2024 kr. 20.995 Ledige pladser Bestil
09.01.2025 - 24.01.2025 kr. 19.995 Ledige pladser Bestil
05.02.2025 - 20.02.2025 kr. 19.995 Ledige pladser Bestil
19.02.2025 - 06.03.2025 kr. 19.995 Ledige pladser Bestil
05.03.2025 - 20.03.2025 kr. 19.995 Ledige pladser Bestil
Se alle

Rundrejse i Vietnam med badeferie (16 dage)

Alt om Rundrejsen i Vietnam

16 dages program med dansk rejseleder i Vietnam inkl. badeferie. Rejs fra CPH i nov. 2023 og feb. 2024.

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse - Vietnam rundt. I kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra nord til syd inklusive en overnatning på båd i Halong bugten.

Rejsen slutter med 5 dage på charmerende resort ved stranden.

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra København til Hanoi 
 • Fly fra Saigon til København
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 16 dages spændende program med masser af udflugter
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • 4 overnatninger ved kystbyen Phan Thiet 
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Overnatning på båd i Halong bugten
 • Morgenmad alle dage
 • Brunch på båden dag 5
 • 3 frokoster som ligger når I er på udflugter
 • Aftensmad på båden dag 4
 • Dansk rejseleder: Mai Noesgaard
 • Vietnamesisk lokalguide

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

Oversigt over programmet

Dag 1

Danmark til Vietnam

I flyver fra København om eftermiddagen. I rejser med Emirates og deler flyrejsen op i to dele og mellemlander i Dubai, hvor I kan strække benene, få lidt at spise og gøre et par gode handler i taxfree.

Dag 2

Ankomst til Hanoi

I ankommer til Hanoi om eftermiddagen og kører direkte til hotellet. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

Dag 3

Rundt i Hanoi

I starter en fuld dags sightseeing af Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal I se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet, hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel Vietnamesisk arkitektur. Herefter skal I stifte bekendtskab med det gamle Hanoi, når I kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal I overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

Dag 4

Halong bugten båd cruise

I kører fra morgenstunden mod Halong bugten, hvor I ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2 dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer, og dette syn er spektakulært lige meget, hvilket vejr man oplever det i. Det unikke marine-landskab er ofte på forsiden af brochure om Vietnam, og stedet kom på UNESCOs liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra jeres båd, som I overnatter på.

Dag 5

Halong bugten og Danang

I oplever det flotte syn af solen, der står op over Halong bugten. I løbet af formiddagen spiser I brunch på båden, inden I kommer i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi, og ruten fra Halong bugten bringer jer igennem den flotte tur gennem ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med ris-terrasser langs vejen. I vil gøre et stop i en traditionel landsby, hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil I møde det traditionelle Vietnam, når I går på de små snoede gader og ser på de små værksteder der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation, så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver I til Danang.

Dag 6

Hoian

Efter en dejlig morgenmad tager I ud og oplever den gamle smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. I vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal I bl.a. se en landsby, som er kendt for aromatiske urter. I kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Ved frokost skal I smage på en lokal specialitet; ”Tam Huu” som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer, men også andre af områdets lækre specialiteter. I tager tilbage om eftermiddagen, hvor man har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

Dag 7

Hoian og Hue

I sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas, hvor I gør et stop for at nye det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydeligt den magt og vælde, der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. I tager også en gåtur ved ”Dong ba” markedet som ligger langs floden.

Dag 8

Hue og Ho Chi Minh City

I vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter vi dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav, der er et yderst charmerende område. Her kan I beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager I flyet videre til Ho Chi Minh City.     

Dag 9

Ho Chi Minh og Mekong deltaet

Efter morgenmaden tager I ud til Mekong deltaget nærmere bestemt ”Ben Tre” også kendt som ”Det grønne Venedig”. I besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say floden, en af Mekong flodens mange bifloder. I gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby, hvor I har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi” en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil man se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant, hvor I kan smage de lokale specialiteter herunder ”Elefantøre-fisken” og ferskvandsrejser. Om eftermiddagen er I tilbage på jeres Sampan, hvor I slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

Dag 10

Ho Chi Minh City (Saigon)

Om formiddagen skal I ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer jer til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi gaden, som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal I også se museet for Vietnamkrigen, som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. I kan se det militære isenkram, som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook helikoptere. I runder turen af med et besøg på ”Ben Thanh markedet”, hvor man helt sikkert kan gøre en god handel. Husk at handle om prisen, når der købes tøj, sko eller andre souvenirer.

Eftermiddagen er til fri disposition, eller man kan deltage  en ekstra udflugt til Cu Chi tunnelerne. De er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh (frihedsbevægelsen), men udvidet under Vietnamkrigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustet med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne, men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi. Vil man ikke på udflugt, kan man besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare en gåtur, hvor man iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur fra traditionelle pagoder og templer til Fransk kolonistil.

Dag 11

Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

Om morgenen kører I 200 km fra Ho Chi Minh City til strandbyen Phan Thiet, som er et af de mest populære steder på Vietnams sydkyst. Efter en rundrejse med masser af oplevelser er der mulighed for at komme ned i gear og nyde stranden og vandet.

Dag 12

Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

Dagen er til fri disposition. I vil have fritid til at slappe af og nyde stranden og vandaktiviteterne. Phan Thiet er berømt for sine palmeklædte hvide sandstrande med sandklitter i alle nuancer mellem hvid og rød. Strandvejen Mui Ne strækker sig over omkring 16 kilometers kystlinje, og mange resorts, barer og restauranter og små butikker har adresse på den travle gade.

Dag 13

Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

Dagen er til fri disposition. Læs en god bog under palmerne eller gå en tur på stranden.

Dag 14

Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

Dagen er til fri disposition til at nyde ved stranden.

Dag 15

Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

Dagen er til fri disposition. Måske en sidste tur i bølgerne og fødderne i det bløde sand. Om eftermiddagen kører I mod lufthavnen i Ho Chi Minh.

Dag 16

Vietnam til Danmark

16 dages eventyr er ved at være til ende, og I har fået oplevelser for livet. I flyver retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden midt på dagen.

Liste over alle hoteller og resorter

 • Hanoi: Larosa 3*

 • Halong : Båd i traditionel stil med udvendig kahyt

 • Hoi An : Hoi An Garden Palace and Spa 4* (Den 6. februar overnatter I på Silk Eco Hotel Hoi An 3*)

 • Hue: Park View 4*

 • Ho Chi Minh City: Elios 3* (Den 6. februar overnatter I på Acnos Grand 3*)

 • Phan Thiet: Phu Hai Resort 4*

Der tages forbehold for ændring af hotel til et andet af samme standard

Gode hoteller

Under hele opholdet bor vi på nøje udvalgte gode hoteller 

Andre ser på

Rundrejse på Bali (16 dage)

Vidunderlige Bali - En rejse i Kultur, Historie og naturens skønhed Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil dig et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni.

Rundrejse i Japan (11 dage)

Rundrejse i Japan Oplev det bedste af fortryllende Japan på vores eksklusive rundrejse, der kombinerer den maleriske skønhed i landet med en dansk rejseleders ekspertise. Vi ser det pulserende Tokyo, det underskønne Mt Fiji, den gamle hovedstad Kyoto og slutter af i Osaka der med rette bliver kaldt Japans køkken.

Vietnam Rundrejse (12 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse Vietnam rundt. Vi kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra ...