Argentina & Uruguay (10 dage)

Alt om rejsen til Argentina & Uruguay

Argentina er passioneret tango, saftige bøffer og dramatisk historie – en kontrastfyldt oplevelse for alle dine sanser. De traditionelle cowboys, gauchos, viderefører traditioner på de store landarealer, mens byboerne, porteños, i Buenos Aires er kendt som nyskabende, fashionable og vestlige.

Den store mosaik af kulturer, der til sammen skaber den unikke argentinske identitet, udskiller sig i høj grad fra resten af Sydamerika, og er en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

Over Alle Bjerge har skræddersyet en rejse med højdepunkterne fra floden Río de la Platas bredder ved Buenos Aires og Uruguay i et nyt og fængende program.

Tilkøb (betales direkte til Over Alle Bjerge):

 • Flod sejltur på Tigre Deltaet dag 7. - 350 kr.
 • Tangoaften inklusiv 3-retters menu med vand og vin (3 personer deler en flaske) - 550 kr.

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra København - Buenos Aires t/r (med British Airways)
 • Måltider ombord
 • 10 dages spændende program med nævnte udflugter
 • Transfer til og fra hotel
 • Byrundtur i Buenos Aires med frokost
 • Sejltur til Uruguay med frokost i Colonia
 • Heldagstur på en ranch ude på pampassen
 • Traditionel argentinsk BBQ med salat, kød og pølser samt vin til maden.
 • Mulighed for at ride på hest eller i hestevogn samt ”Gaucho” opvisning på hesteryg
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Overnatninger på 3* Hotel Centuria i Buenos Aires
 • Morgenmad alle dage
 • 3 frokoster (på udflugterne hvor BBQ er en af dem)
 • Dansk rejseleder Mads Nielsen
 • Argentinsk lokalguide.

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på hotellet og i nærheden
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr

Oversigt over programmet

Dag 1

Vi krydser Atlanten

Midt i den mørke, danske vinter pakker vi sommertøjet i kufferterne og begiver os ud på aftenen til Københavns Lufthavn. Med blot én mellemlanding i London er der lagt op til en nem og behagelig rejse over Atlanten til den sydlige halvkugles dejlige klima og spændende oplevelser.

Dag 2

Velkommen til Buen Aires

Vi lander i Buenos Aires' internationale lufthavn om morgenen og med blot fem timers tidsforskel finder vi os hurtigt tilpas i dette spændende land, hvor der venter masser af gode oplevelser. Vi kører til vores hotel, som er godt beliggende i centrum af byen, og kan med det samme nyde den lokale storbystemning i nærområdet med en gåtur eller en smagfuld kop kaffe. Efter indtjekning på hotellet vil I blive introduceret til alle de mange oplevelser, der venter jer de næste dage, og I kan bruge eftermiddagen og aftenen til at hvile helt ud efter rejsen, inden det går løs i morgen.

Dag 3

Buenos Aires' mange skatte

Hele verden i én by! Millionbyen Buenos Aires’ store charme findes i diversiteten i arkitektur, kultur og stemning i de mere end 40 barrios, kvarterer, som hver især er inspireret og udviklet på forskellig vis: fra elegante, parisiske Recoleta over charmerende, koloniale San Telmo til moderne Puerto Madero – Buenos Aires' svar på Manhattan. På denne byrundtur bliver vi introduceret for de vigtigste områder, bygninger og monumenter, som en grundig introduktion til den spændende storbys mange juveler. I Monserrat finder vi Plaza de Mayo, byens vigtigste plads både igennem historien og i nutiden, hvilket pladsens emblematiske bygninger minder os om; fra Casa Rosada, Det Lyserøde Hus, regerer præsidenten, og byens største katedral, Metropolitana, findes også her.

I Palermos gader og store parker udspringer hippe kulturevents og forretninger fra Buenos Aires' kreative ungdom, mens rige Recoleta emmer af historie. Landets vigtigste førstedame, Eva Perón, ligger begravet på den famøse kirkegård blandt tusindvis af smukke marmormausoleer og -gravsten. Kvindernes bro i Puerto Madero, designet af Santiago Calatrava, viser vejen for en ny og moderne bydel, mens den gamle charme stadig er at finde i brostensgaderne og gademarkederne i San Telmo. Sidstnævnte kvarter er desuden kendt for sine traditionelle restauranter, hvor vi har lækker frokost inkluderet (excl. drikkevarer).

Vi skal desuden se det berømte og farverige La Boca hvor man mener at Tangoen opstod og Diego Maradona trådte sine fodboldmæssige barnesko. Vi ser hans ungdomshold Boca Juniors berømte stadium udefra med Verdens eneste sort hvide Coca Cola reklamer. Man nægtede simpelthen at lade dem male i de rød hvide farver som forbindes med ærkerivalerne fra River Plate. I Buenos Aires kan du finde alt, hvad du kunne ønske dig – og med denne dagsudflugt er du godt rustet til, at du senere skal opleve byen på egen hånd.

Dag 4

Charme og landsbystemning i Uruguay

I dag står vi tidligere op og nyder hotellets lækre morgenmad, inden vi begiver os mod havnen og dagens oplevelser; vi skal nemlig til Uruguay! Det lille, men interessante, land ligger blot én times sejlads fra Buenos Aires, og giver anledning til at udforske alle de forskelle og ligheder, der er mellem de to lande. Vi bruger dagen i byen Colonia del Sacramento, hvor husene står, som da de først blev bygget af portugiserne og senere af spanierne og italienerne. De lave, kulørte huse og brostensgaderne giver byen en landsbyfølelse, og tempoet her er helt anderledes end i Buenos Aires. Vi besøger den historiske bydel, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, hvor vi blandt andet finder ruiner fra guvernørpaladset i det 18. århundrede, Uruguays ældste kirke samt fortet der beskyttede byen. De hjertevarme Urguayere viser gladeligt deres land frem, og naturligvis også deres gastronomi! Inkluderet i turen er en traditionel frokost (ekskl. drikkervarer), som vi nyder i fællesskab, inden du kan gå på opdagelse i byen på egen hånd. Skal du en tur på marked eller tage dukkert i Río Plata-floden fra den brede sandstrand? Sidst på dagen sejler vi tilbage til Argentina og vores hotel.

Dag 5

Bøffer og bulls - Argentinas cowboys

Udenfor byens travle centrum findes de åbne vidder, hvor Argentinas cowboys, gauchos, har styret slagets gang fra hesteryg i flere århundreder. Vi besøger ranchen Santa Susana i Campana-distriktet, som har hele 1.200 hektarer landbrug. Ranchen emmer af historier, traditioner og god stemning, og de let genkendelige gaucho-værter i traditionelle klæder er ikke sene til at vise frem, fortælle og lære os om deres færdigheder. En underholdende tur til hest eller i vogn tager os ud på græsstepperne, inden der er budt til folklorefest på gården med alt, vi kunne drømme om! Barbecuen tændes til en stor asado med tilhørende buffet og vin, som når argentinske familier samles til fest. Smagsløgene forkæles til et underholdende show med lokale danse og rytmer, inden turen går tilbage til byen og hotellet, hvor vi har gjort os fortjent til en god nats søvn!

Dag 6

På egen hånd i hovedstaden

Buenos Aires er et uudtømmeligt overflødighedshorn af spændende oplevelser, og efter byturen er du godt klædt på til selv at udforske de mange afkroge af Argentinas farverige hovedstad. Her er oplevelser for enhver smag; en slentretur i gaderne og lækker kaffe på en fortovscafé, mens det lokale liv summer omkring dig. Shopping af souvenirs eller gode vine på markeder og gågader, eller måske er du mere til museumsbesøg? Kunst er i højsædet i kvarteret Palermo, hvor museet for moderne, latinamerikansk kunst, MALBA, fremviser værker af Frida Kahlo og Diego Rivera samt mange andre mere og mindre kendte, latinamerikanske kunstnere. Er du interesseret i landets tumulte, politiske historie, kan du besøge udstillingen ved Casa Rosada eller det Nationale Historiske Museum i San Telmo. Én ting er sikker: du kommer ikke til at kede dig på denne skønne dag i Buenos Aires!

Dag 7

Flodens skjulte kulturer (tilkøb)

En dejlig sejltur med den tætte, grønne skov spejlende i floden Delta del Tigre tager os med på opdagelse i en helt ny side af hovedstadslivet. Vi kører til den nordlige del af Buenos Aires, kendt for de rige hjem og store palæer. De mange smukke huse kan ses på bredden af floden, som vi flyder ned af i båd, mens vi hører om det specielle liv flodens øboer lever. Den grønne oase føles langt fra storbyens myldren, og beboerne ved flodens bred nyder de privilegerede omgivelser til fulde; vi sejler forbi storslået arkitektur i bydelen San Isidro, hvor vi også kører forbi den smukke katedral og ikke mindst præsidentpaladset Quinta de Olivos. En skøn halvdagstur som kan tilkøbes for at opleve én af Buenos Aires’ bedste naturoplevelser. (Ved få tilmeldte køres turen med engelsktalende lokalguide)

Dag 8

Passioneret tango (tilkøb)

I dag er sidste chance for at gå på opdagelse i Buenos Aires’ mange kvarterer og finde de skjulte skatte i gader og stræder. En lækker frokost på en af de mange cafeer og de sidste is i sommervarmen – Argentina skal nydes til det sidste! Som den perfekte afslutning på en spændende ferie, kan du til aften tage med til ét af de kendte tango-shows. Tangoen har siden 1800-tallet været et vartegn for argentinsk kultur fra de fattige conventillos til de glamourøse og storslåede shows. Her er lagt op til en festlig aften med humor og en kærlighed så lidenskabelig, at det kan mærkes helt ind i kroppen. De professionelle dansere fremfører deres historie til lyden af det lokale tangoorkesters rytmer, og vi lader os forføre af de skarpe trin og takter. Til showet nyder vi en lækker, tre-retters middag med dertilhørende vin, og aftenen er fuldendt! (Ved få tilmeldte køres turen med engelsktalende lokalguide)

Dag 9

Afsked med Sydamerika

En sidste morgenmad inden kufferten igen bliver pakket, og det bliver tid til at begive os til lufthavnen igen. Her kan de sidste souvenirs handles i de toldfrie butikker, inden vi boarder flyet om eftermiddagen og lader os servicere og underholde på rejsen over Atlanten til London, hvor vi igen skal mellemlande på vejen til Danmark.

Dag 10

Hjemkomst til Danmark

En fantastisk rejseoplevelse bliver afsluttet, da vi sidst på formiddagen lander i Københavns lufthavn, og det bliver tid til at lade de mange indtryk bundfalde sig. Heldigvis er både de saftige, argentinske bøffer og de smagfulde, argentinske vine nemme at finde i Danmark, og de mange minder vækkes nemt til live.

Liste over alle hoteller og resorter

Overnatninger på 3* Hotel Centuria i Buenos Aires

Gode hoteller

Under hele opholdet bor vi på nøje udvalgte gode hoteller 

Andre ser på

Cuba rundrejse (12 dage)

Cuba rundrejse 12 dage: Over Alle Bjerge tager jer med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på!

Den store Kaukasus Rundrejse (12 dage)

Den store Kaukasus Rundrejse Kom med på denne enestående rundrejse gennem Aserbajdsjan, Georgien og Armenien og oplev nogle af alle de smukke velbevarede skatte, der gemmer sig i den billedskønne bjergrige region.