Indien og Andaman Øerne (15 dage)

Alt om Indien og Andaman øerne

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter. New Delhis gamle bydel, Taj Mahal i Agra, den forladte by Fatehpur Sikri og meget mere. Turen afsluttes på Havelock Island blandt smukke sandstrande

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra København - New Dehli t/r (Direkte med Air India)
 • Mad ombord på flyet.
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Indenrigsfly fra New Dehli - Port Blair t/r
 • Alle transfers og bustransport med aircondition som beskrevet i programmet nedenfor
 • 15 dages program inkl. udflugter (se program længere nede)
 • Entré på alle nævnte udflugter.
 • Elefanttur i Jaipur
 • Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard
 • Indisk lokalguide.
 • 13 overnatninger på gode hoteller.
 • Morgenmad alle dage.
 • 5 x frokoster (se nærmere i programmet nedenfor)
 • 8 x aftensmad på Andaman øerne (se nærmere i programmet nedenfor)

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Visum til Indien (Kan gøres online til ca. 360 kr.)
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge beregn ca. 250 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse 5000

Oversigt over programmet

Dag 1

Danmark til Indien

I flyver fra København om aftenen med den nye direkte flyvning til New Dehli. Der er god plads om bord på Air Indias Boeing 787 Dreamliner og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen, hvor man kan vælge mellem Europæisk og Indisk. Der er også begrænset drikkevareudvalg både med og uden alkohol. ”Over Alle Bjerges” danske rejseleder, Kasper, er med på flyveturen både ud og hjem så her kan man få hjælp til bl.a. indrejseformularerne samt ankomsten i lufthavnen.

Dag 2

Ankomst til New Delhi og Byrundtur

Om morgenen ankommer I til Indiens pulserende hovedstad. Delhi er delt op i en ny og en gammel bydel. I dag starter I med at se den gamle bydel. Det bringer os til Raj Ghat som er et sted, hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Her er en fredelig park og en flamme på stedet hvor kremationen fandt sted. Herefter kører I forbi det røde fort. Den storslåede bygning blev bygget i 1638-48, hvor Mogulerne havde deres storhedstid. I Old Delhi ser I også en af Asiens største Moskeer, fredags moskeen Jama Mashid. I slutter turen af med en rickshaw tur i de gamle gader. Inkl. morgenmad(på fly) og frokost i New Delhi overnatter I her: http://www.hoteltheroyalplaza.com/  

Dag 3

New Delhi og Agra

Efter en god morgenmad tager I ud og ser den nye del af byen. Her finder I dog også klassiske bygningsværker som Hamayuns mausoleum som blev bygget til den anden Stormogul. Det er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Tajs Mahal. I kører også forbi præsidentpaladset og den store India Gate som giver tanker til triumf buen i Paris. Om eftermiddagen kører I til den gamle hovedstad Agra. Inkl. morgenmad og frokost.  I Agra overnatter I her: http://www.hotelclarksshiraz.com/ 

Dag 4

Agra

Man har sagt, at Tajs Mahal er verdens smukkeste bygning, og når man står foran den i morgensolens bløde stråler og hører den smukke historie, er man ikke i tvivl. Bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 1600-tallet og er det ypperste af Indisk islamisk arkitektur. Tajs Mahal synes perfekt fra alle vinkler, og går man tæt på, ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere. Senere besøger I det Røde fort i Agra hvor Stormogulerne boede mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige. Inkl. morgemad og frokost.

Dag 5

Jaipur og Rajastan

Om morgenen kører I fra delstaten Uttar Pradesh og vest på til Rajastan og ørkenen. Undervejs besøger I den forladte by Fatehpur Sikri, der ligger mellem Agra og Jaipur. Fathepur og Sikhri blev samlet under Stormogulen Akbars regering i 1569 og gjort til hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ud og efter bare 15 år blev byen uden varsel forladt og står nu som en fuldstændig velbevaret Mogul hovedstad - en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske, røde bygningsværker. Inkl. morgenmad og frokost. I Jaipur overnatter I her: http://mandawahotels.com/ 

Dag 6

Jaipur

Jaipur der er hovedstad i Rajastan kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort som I tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk der ligger flot på en bakketop.

Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefant ryg. I kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser I desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Om aftenen kan man vælge at deltage i et madlavningskursus hos en lokal familie. Man hjælper med madlavningen og spiser selvfølgelig retterne til slut.  Inkl. morgemad og frokost.

Dag 7

Jaipur til New Dehli

I kører fra Jaipur til New Dehli efter en god morgenmad. Undervejs gør I et stop for at spise frokost på en lokal restaurant. Eftermiddagen er til fri disposition. Gå en tur i de spændende gader eller tag på Palika Bazaar som er et kæmpe marked inde i midtbyen. Inkl. morgenmad og frokost.

Dag 8

Jaipur til Agra (250km ca. 6 timer)

I flyver syd ud over det Indiske subkontinent og havet til I når Port Blair, Andamanernes største by. Nicobarene og Andamanerne ligger 1200 km ud fra kysten mellem Indien, Sri Lanka, Thailand og Sumatra og består af 576 tropiske øer hvor kun 36 er beboet. Port Blair ligger på øens Sydlige kyst med bakker og flotte udsigter. Her vil I besøge det Antropologiske museum og byen gamle fængsel. Inkl. morgenmad og aftensmad. I Port Blair overnatter I her: https://peerlesshotels.co.in/portblair/index.html 

Dag 9

Havelock Island

Om morgenen vil I sejle Nordøst på til øen Havelock. Der er en kæmpe kontrast fra de store Indiske byer på fastlandet til de paradisiske øer midt i det Indiske Ocean. Der er en geografisk afstand på 1200 km men også en stor mental afstand. Væk er det kaotiske mylder og i stedet hersker en helt anderledes ro blandt de svajende palmer. Tænk Seychellerne inden det blev opdaget af masseturismen. I bliver indlogeret på Barefoot at Havelock. Inkl. morgenmad og aftensmad. På Havelock Island overnatter I her: http://www.barefoot-andaman.com/ 

Dag 10

Havelock Island

Nyd de næste dage I paradis og total afslapning. “Barefoot at Havelock” ligger på grænsen til regnskoven 10km fra selve Havelock by. Resortet ligger bag ”Radhanager beach” som er blevet kåret til den bedste strand i Asien af Time Magazine. Dagen er til fri disposition.  Inkl. morgenmad og aftensmad.

Dag 11

Havelock Island

Det er sikkert fristende at nyde en af Asiens strande men der er også mange andre muligheder. Via resortets aktivitetscenter kan man deltage i række dagsudflugter mod betaling.

Fugleture, kajaktur i mangroverne, bådture til andre nærliggende øer eller en vandretur til ”Japanese Hill” som er Havelocks højeste punkt. Dagen er til fri disposition.  Inkl. morgenmad og aftensmad.

Dag 12

Havelock Island

Læs en bog under palmerne eller gå en tur barfodet. Mulighederne mange. Der er desuden verdensklasse snorkel og dykke muligheder. Dagen er til fri disposition.   Inkl. morgenmad og aftensmad.

Dag 13

Havelock og Port blair

I nyder morgenstunden i Havelocks tropiske Paradis og vil herefter sejle retur til Port Blair hvor resten af dagen er til fri disposition. Man kan bl.a besøge et museum for at lære mere om øerne fascinerende historie.

Englænderne kom hertil i midten af 18 tallet og bruge øen som straffekoloni for Frihedskæmpere fra fastlandet. Indtil da var øerne uopdaget og kun beboet af stammefolk. Inkl. morgenmad og aftensmad.

Dag 14

Port Blair og New Dehli

I forlader de tropiske himmelstrøg og flyver retur til New Dehli. Her vil der være fritid til at gå en sidste tur i den spændende by eller gøre nogle gode indkøb på de mange pulserende markeder. Som en passende afslutning på et fantastisk ferie og oplevelse spiser I en afskedsmiddag i den Indiske hovedstad. Inkl. morgenmad og aftensmad.

Dag 15

New Dehli til København

I kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen. Inkl. morgenmad.

Liste over alle hoteller og resorter

 • Ophold på hotel The royal plaza byen New Delhi med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Hotelclarksshiraz i byen  Agra med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Mandawahotels i byen Jaipur med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Peerlesshotels i byen Agra med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Andaman på Havelock Island med standart hotelværelse

Gode hoteller med morgenbuffet

Under hele opholdet bor vi på gode hoteller med morgenbuffet inkluderet. 

Andre ser på

Rundrejse i Indien med tigersafari (11 dage)

Rundrejse i Indien med tigersafari Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.

Fra Taj Mahal til Himalaya (12 dage)

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal. Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...

Rundrejse på Bali (16 dage)

Vidunderlige Bali - En rejse i Kultur, Historie og naturens skønhed Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil dig et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni.