Dato Pris Status
06.09.2024 - 20.09.2024 kr. 20.995 Få pladser Bestil
08.10.2024 - 22.10.2024 kr. 20.995 Udsolgt Bestil
20.04.2025 - 04.05.2025 kr. 20.995 Ledige pladser Bestil
Se alle

Kina Rejse Med Yangtze Cruise (14 Dage)

Alt om rejsen til Kina

Tag med Over Alle Bjerge på denne fantastiske rundrejse, hvor I dykker ned i historien, hvor fortællinger tryllebindes i Den Forbudte By og på Den Kinesiske Mur. I skal nyde at glide stille ned af Yangtze gennem kløfter og verdens største dæmning for at slutte med et brag i Kinas mest moderne by Shanghai. I kan se frem til en episk rejse i tid og sted og til at vende hjem med fotoalbummet fyldt op med gode minder og smukke motiver.

Særligt for denne rejse:

 • Oplev fantastiske, ikoniske bygningsværker, paladser, templer og smukke naturoplevelser 
 • Unik cruise på Yangtzefloden
 • Erfaren, dansk rejseleder

Obligatoriske tillæg: 

 • Visum til Kina: 1.500 kr. 

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra København med Emirates eller British Airways afhængigt af afgang
 • 2 måltider ombord
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 14 dages program med nævnte udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost på dag 7,9,10 og 12
 • Velkomstmiddag på dag 2
 • Middag på dag 8,9 og 10
 • Afskedsmiddag på dag 13
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider (dog kun vand/sodavand på Yangtze cruise)
 • Erfaren, dansk rejseleder
 • Kinesisk lokalguide
 • Overnatninger på gode hoteller
 • Cruise på Yangtzefloden med fuldpension
 • Busser med aircondition
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Forsikring (Afbestillings- og rejseforsikring)
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne
 • Aftenpakke: Peking And og dumpling middag i Xi'an samt tangdynastishow: 620 kr.
 • Udflugtspakke Beijing - 3 udflugter med frokost: 1.500 kr.
 • Drikkepenge beregn ca.: 600 kr.

Oversigt over programmet

Dag 1

Danmark til Beijing

I flyver fra København om formiddagen. Der er god plads ombord på flyet og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. Ved september afgangen mellemlander I i Abu Dhabi, og i oktober har I en passende mellemlanding i London, hvor der er tid til at strække benene og få en kop kaffe.

Dag 2

Ankomst til Beijing og velkomstmiddag

I kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. I tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder. Om aftenen skal I stifte bekendtskab med det kinesiske køkken og nyde en velkomstmiddag sammen.

Dag 3

Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

I besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. I skal se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. 

I fortsætter videre til en Perlefarm, hvor I lærer om hele processen fra at åbne en østers, befrugtningen af den til at man står med en færdiglavet perle. Efterfølgende får I muligheden for at gå på opdagelse i farmens tilhørende butik, hvor de har et stort udvalg af forskellige perle produkter (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

Dag 4

Den Kinesiske Mur og Den Olympiske By

Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden.

I kører også forbi de fantastiske bygningsværker ved den Olympiske by. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. I ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

Dag 5

Himlens tempel

Efter morgenmaden begiver I jer ud i Beijings myldrende gader og første stop på dagens udflugts-program, er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn.

Herefter tager I til den fantastiske have, hvor I finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører I blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Om eftermiddagen tager I forbi et marked, hvor der vil være tid til at gøre en god handel (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

Dag 6

Den gamle Moske og myldrende Basar

Om morgenen kører I med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi'an. Xi'an er den by, der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne, der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af, og I skal nyde nogle af de fascinerende levn fra den tid. I besøger den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. I går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Dag 7

Terrakotta soldaterne

I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater med forskellige ansigtsudtryk og heste med stridsvogne gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen. Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå, hvordan disse unikke figurer blev lavet, besøger I et værksted, som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale.

Tangdynastishow: Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser I dumplingbanket - en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans (En del af aftenpakken Beijing/Xian).

Dag 8

Chongqing og Yangtze cruise

Om formiddagen tager I højhastighedstoget til Chongqing. Det tager ca. 5 timer, og I ankommer midt på eftermiddagen. Chongqing kaldes Kinas San Francisco på grund af de mange bakker og broer i byen. Der bor i alt 32 millioner mennesker med kommunes yderområder, hvilket gør det til en af de største i verden.

Efter at have spist aftensmad kører I til krydstogtskibet.  Båden I sejler med tilhører Victoria Cruises og er af højeste klasse på Yangtzefloden. Her er både sightseeing, underholdning og de kulinariske oplevelser i top (I har fuldpension på krydstogtet). Der er i alt 4 dæk på skibet, samt et observationsdæk på toppen, hvor man kan sidde og nyde udsigten og det gode vejr.

Dag 9

Yangtze cruise og Den Røde Pagode

Yangtzefloden er den længste flod i Kina og den tredje-længste i verden med sine 6350 km. I sejler ca. 650 km af flodens længde på den flotteste del med de berømte og smukke tre kløfter. Yangtzes kinesiske navn er Chang Jiang, der betyder den lange flod. Floden har sit udspring i Tibet og har en niveauforskel fra start til slut på mere end 5000 meter. I 1992 påbegyndte man officielt bygningen af Three Gorges Dam (Tre Kløfters Dæmning.), som, når den står færdig, vil være den største i verden. Pga. den store stigning af vandstanden i floden, har man måtte genhuse ca. 1,3 mio. mennesker. I skal på en udflugt til Den Røde Pagode, der af Discovery Channel blev kåret til en af verdens 8 mærkeligste bygningskonstruktioner pga. sin beliggenhed stejlt op ad en klippe.

Dag 10

Yangtze krydstogt og de " 3 små kløfter"

I skal på udflugt til enten ”Den hvide kejsers by” eller så  skiftes det store skib ud med en sejltur med mindre både på ”Shennong streams” også kaldet ”de 3 små kløfter” pga. deres naturlige skønhed. Hvilken udflugt der er mulig kommer an på vandstanden.

I sejler desuden gennem Qutang kløften, som også er afbilledet på den kinesiske 10 Yuan seddel.

I løbet af cruiset bliver der desuden arrangeret forskellige aktiviteter. Man kan lære om kinesisk medicin, silkedrager, ferskvandsperler, kalligrafi samt det grundlæggende foredrag om Yangtze. Om aftenen bliver der arrangeret shows af skibets besætning f.eks. en kabaret eller modeopvisning, så man kommer bestemt aldrig til at kede sig på dette skib.

Dag 11

Yangtze krydstogt og Den store Dæmning

I skal ud og besøge ”3 gorges dam”, der står som et monument for Kinas formåen. Det er ikke bare verdens største vandkraftværk, men det største el kraftværk i verden. Det er fascinerende at stå og kigge ud over de 2300 meter beton og tænke på, at den forsyner ca. 40 millioner kinesere med strøm. Midt på dagen ankommer I til Yichang, og om eftermiddagen tager I toget til Shanghai, hvor I ankommer om aftenen.

Dag 12

Shanghai og det moderne Kina

På en byrundtur ser I Shanghais højdepunkter. Turen bringer jer til det gamle kinesiske kvarter, hvor I kan gå en tur i den spændende bazar. Herefter gør I et kvantespring frem i tiden til den nye bydel på den anden side af Huangpofloden. Her skal I se Shanghai Tower. Fra en udsigtsplatform får man et panorama over Shanghai. I skal gå ad The Bund, der er den berømte gamle, halvanden kilometer lange kolonistilshavnefront, bygget af briterne for 100-150 år siden på bredden af Huangpu-floden.

Dag 13

Shanghai og afskedsmiddag

Dagen er til fri disposition. I kan f. eks gå en slentretur på en Nanjing road, som er en af Asiens længste shoppinggader. I kan tage på Folkets Plads og se nogle af de gode museer herunder byplanlægningsmuseet og historisk museum eller endnu en slendretur ned af The Bund. Om aftenen spiser I en afskedsmiddag sammen.

Dag 14

Fra Kina til Danmark

Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden sent på aftenen. Ved september afgangen får I en halv dage mere, inden I rejser hjem hen på aftenen.

Liste over alle hoteller og resorter

I skal bo på følgende hoteller og skib på cruise:

  • Beijing: Jing Lun Hotel 4-stjernet
  • Xian: Xi'an Dajing Castle Hotel 5*
  • Cruise på Yangtzefloden: Victoria Cruise 5-stjernet læs mere her.
  • Shanghai: Paradise Jinjiang hotel 4-stjernet

Andre ser på

Rundrejse i Indien med tigersafari (11 dage)

Rundrejse i Indien med tigersafari Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.

Indien og Andaman Øerne (15 dage)

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter...

Fra Taj Mahal til Himalaya (12 dage)

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal. Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...