Kina Rejse Med Yangtze Cruise 14 Dage

 

Alt om Kina Rejse Med Yangtze Cruise 14 Dage

Mere information

Om rejselederen :

 

Over Alle Bjerge vandt i 2017 ”Danmarks bedste firmanavn” og er registreret i Rejsegarantifonden med nr. 2894.

Overblik over rejsen

Hvad er inkluderet på denne rejse?

      (Produkter inkluderet i rejsens pris)

 • Fly fra Kastrup med Finnair
 • 2 måltider ombord.
 • 14 dages program med nævnte udflugter.
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Morgenmad alle dage.
 • Frokost dag 7,9,10 og 12.
 • Velkomstmiddag dag 2.
 • Middag dag 8,9,10.
 • Afskedsmiddag dag 13.
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider. (dog kun vand/sodavand på Yangtze cruise)
 • Dansk rejseleder Lise Krantz Dalgård
 • Kinesisk lokalguide.
 • Overnatninger på gode hoteller.
 • Det bedste krydstogt på Yangtze floden med fuldpension
 • Busser med aircondition.
 • Bidrag til Rejsegarantifonden.

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

(Produkter ikke inkluderet i rejsens pris)

 • Forsikring (Afbestillings og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg.
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Dumpling middag i Xi’an samt tangdynastishow. 350kr
 • Udflugtspakke Beijing – 3 udflugter med frokost 1150kr
 • Drikkepenge beregn ca. kr. 500.
 • Visum til Kina

Oversigt over programmet

Dag 1

Danmark til Beijing

Vi flyver med Lufthansa fra København først eftermiddagen. Der er god plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Kasper Bøndergaard. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn.

Dag 2

Ankomst til Beijing, informationsmøde og middag

Om morgenen ankommer vi til Beijing. Vi kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Om aftenen skal i stifte bekendtskab med det kinesiske køkken og nyde en velkomstmiddag sammen.

Dag 3

Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. Vi fortsætter til en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer. (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing)

Dag 4

Den Kinesiske Mur og den Olympiske By

Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur. Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn.

Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Vi kører også forbi de fantastiske bygningsværker ved den Olympiske by. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing)

Dag 5

Himlens tempel

Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader, og første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Om eftermiddagen tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en go handel. (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing)

Dag 6

Den gamle Moske og myldrende Basar

Om morgenen kører vi med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an. Xian er den by der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne der anskues som Kinas guldalder.

Det bærer byen præg af og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn fra den tid. Vi besøger den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Dag 7

Terrakotta soldaterne

I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater med forskellige ansigtsudtryk og heste med stridsvogne gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet besøger vi et værksted som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale. Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musik teater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. (tilkøbes – 350,-)

Dag 8

Chongqing og Yangtze cruise

Om morgenen tager vi højhastighedstoget til Chongqing. Det tager ca. 5 timer, og vi ankommer midt på eftermiddagen. Chongqing kaldes Kinas San Francisco på grund af de mange bakker og broer i byen. Der bor i alt 32 millioner mennesker med kommunes yderområder hvilket gør det til en af de største i Verden. Vi ser den hyggelige gamle bymidte Ciqikou der har rødder helt tilbage til Ming dynastiet (1368-1644).

Her er der mange forskellige sjove snacks der bliver tilberedt og spist i de gamle gågader. Man kan også blive spået af en traditionel Daoist præst i en lille sidegade. Efter at have spist aftensmad kører vi til krydstogtskibet. Båden vi sejler med tilhører Victoria Cruises og er af højeste klasse på Yangtzefloden. Her er både sightseeing, underholdning og de kulinariske oplevelser i top (I har fuldpension på krydstogtet). Der er i alt 4 dæk på skibet, samt et observationsdæk på toppen, hvor man kan sidde og nyde udsigten og det gode vejr.

Dag 9

Yangtze Krydstogt og den røde pagode

Yangtzefloden er den længste flod i Kina og den tredje-længste i verden med sine 6350 km. Vi sejler ca. 650 km af flodens længde på den flotteste del med de berømte og smukke tre kløfter. Yangtzes kinesiske navn er Chang Jiang, der betyder den lange flod.

Floden har sit udspring i Tibet og har en niveauforskel fra start til slut på mere end 5000 meter. I 1992 påbegyndte man officielt bygningen af Three Gorges Dam (Tre Kløfters Dæmning.), som, når den står færdig, vil være den største i verden. Pga. den store stigning af vandstanden i floden, har man måtte genhuse ca. 1,3 mio. mennesker. I dag skal vi på en udflugt til den røde pagode der af Discovery Channel blev kåret til en af verdens 8 mærkeligste bygningskonstruktioner pga. sin beliggenhed stejlt op ad en klippe.

Dag 10

Yangtze krydstogt og de " 3 små kløfter"

I dag skal vi skifte det store skib ud med en sejltur med mindre både på ”Shennong streams” også kaldet ”de 3 små kløfter” pga. deres naturlige skønhed. I løbet af krydstogtet bliver der desuden arrangeret forskellige aktiviteter. Man kan lære om kinesisk medicin, silkedrager, ferskvandsperler, kalligrafi samt det grundlæggende foredrag om Yangtze. Om aftenen bliver der arrangeret shows af skibets besætning f.eks. en kabaret eller modeopvisning, så man kommer bestemt aldrig til at kede sig på dette skib.

Dag 11

Yangtze krydstogt og den store Dæmning

I dag skal vi ud og besøge ”3 gorges dam” som står som et monument for Kinas formåen. Det er ikke bare verdens største vandkraftværk men det største el kraftværk uanset produktionsmetode. Det er fascinerende at stå og kigge ud over de 2300 meter beton og tænke på at den forsyner ca. 40 millioner kinesere med strøm. Midt på dagen ankommer vi til Yichang og om eftermiddagen tager vi toget til Shanghai hvor vi ankommer om aftenen.

Dag 12

Shanghai og det moderne Kina

På en byrundtur ser vi Shanghais højdepunkter. Turen bringer os til det gamle kinesiske kvarter, hvor vi kan gå en tur i den spændende basar. Herefter gør vi et kvantespring frem i tiden til den nye bydel på den anden side af Huangpo floden. Her skal vi se Asiens højeste tv-tårn, Oriental Pearl TV Tower, der er 467 meter højt. Fra en udsigtsplatform får man et panorama over Shanghai. Vi skal gå ad The Bund, der er den berømte gamle, halvanden kilometer lange kolonistilshavnefront, bygget af briterne for 100-150 år siden på bredden af Huangpu-floden

Dag 13

Shanghai og afskedsmiddag

Det første af dagen er til fri disposition. Man kan fx gå en slentretur på en Nanjing road som er en af Asiens ængste shopping gader. Man kan tage på folkets plads og se nogle af de gode museer herunder byplanlægningsmuseet og historisk museum. Om aftenen spiser vi en afskedsmiddag sammen inden vi kører til lufthavnen hvor vi flyver kort før midnat.

Dag 14

Fra Kina til Danmark

Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark hvor vi sætter fødderne på jorden om morgenen dansk tid.

Liste over alle hoteller og resorter

 

 • Ophold på hotel Rosedale Hotel Beijing byen Beijing med standart hotelværelse
 • Ophold på Grand Culture hotel i byen Xian med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Victoria cruise på cruise med standart hotelværelse
 • Ophold på hotel Le garden i byen Shanghai med standart hotelværelse

Overnatning

Under hele opholdet bor vi på gode hoteller

Andre ser på

Imperiets Kronjuvel

Imperiets kronjuvel 10 forrygende dage med bus og tog. Hovedstaden New Delhi med grandios arkitektur fra Stormogulernes og briternes tid. To safari kørsler i Ranthambore National park Rickshaw tur i “Old Delhi” og i Bharatpur fuglereservat Daglige udflugter med besøg på alle de spændende steder herunder 8 UNESCO sights En fantastisk Galla aften i anledning af “Holi” farvernes fest der falder den i marts.

Tibet 12 dages rundrejse

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys! Den og meget mere kommer ...

Indien og Andaman Øerne

Tag på en 15-dages rundrejse i fortryllende Indien med masser af højdepunkter...

Fra Taj Mahal til Himalaya

Highlights: 12 dages forrygende rundrejse i Indien og Nepal Masser af oplevelser og udflugter. Mærk stemningen ved landsfader Gandhis ...