Dato Pris Status
23.09.2024 - 02.10.2024 kr. 15.995 Ledige pladser Bestil
15.10.2024 - 25.10.2024 kr. 15.995 Ledige pladser Bestil
18.04.2025 - 28.04.2025 kr. 15.995 Ledige pladser Bestil
Se alle

Rundrejse i Kina (10 dage)

Alt om Rundrejsen til Kina

Fantastisk rundrejse i Kina med dansktalende rejseleder. Her venter store oplevelser i Kinas gamle hovedstæder, spændende historier og køretur med højhastighedstog fra Beijing. I kan også se frem til en overnatning ved den Kinesiske Mur.

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. Vi dykker ned i historien i Kinas nuværende hovedstad Beijing, hvor fortællinger tryllebinder i den forbudte by og murens storhed først rigtigt går op for en, når man står der. Fra Beijing kører vi med højhastighedstog til Xian, hvor vi ser Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakotta hær. En episk rejse i tid og sted.

Hvad er inkluderet på denne rejse?

 • Fly fra Kastrup med British Airways
 • To måltider ombord
 • 10 dages spændende program med nævnte udflugter
 • Overnatning ved den Kinesiske Mur
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage. (På nær ankomstdagen, hvor man dog får i flyet)
 • Velkomstmiddag
 • Frokost dag 3, 4, 5, 6 og 7
 • Middag med Peking and dag 8
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider
 • Dansk rejseleder.
 • Kinesisk lokalguide
 • Overnatninger på gode hoteller med central beliggenhed
 • Gode busser med god plads

Hvad er ikke inkluderet på denne rejse?

 • Forsikring (afbestillings- og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg: 3000 kr.
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge, beregn ca.: 250 kr.
 • Dumpling middag i Xian samt tangdynastishow: 350 kr.

Oversigt over programmet

Dag 1

Danmark til Beijing

I flyver med British Airways fra København om formiddagen. Der er god plads ombord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I lander i Beijings helt nye Internationale lufthavn ved Daxing, som er en hel oplevelse i sig selv. Det er Verdens største lufthavnsbygning, og når den kommer op på fuld kapacitet mellem 120-200 mill. passagerer, bliver det verdens travleste lufthavn.

Dag 2

Ankomst til Beijing, Himlens Tempel og middag

Om morgenen ankommer I til Beijing. I kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. I vil gøre et stop i Himlens Tempel, som er et af de smukkeste og mest besøgte templer i Asien. Siden tjekker I ind på hotellet, der ligger centralt ved den Himmelske Freds Plads. Det er tid til at finde sommertøjet frem da Kina i april/maj har lune sommer temperaturer på mellem 20 og 30 grader. Om aftenen spiser I sammen med gruppen og lærer hinanden bedre at kende.

Dag 3

Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

I besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet parlamentet og Maos mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port.

I skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget år 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. På vej tilbage til hotellet skal I overvære en te-ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te.

Dag 4

Perler og Sommerpalads

Efter morgenmaden begiver I jer ud i Beijings myldrende gader. Første stop på dagens program er ved en perlefarm, hvor I lærer om hele processen fra at åbne en østers, befrugtningen af den til at man står med en færdiglavet perle. Efterfølgende får I muligheden for at gå på opdagelse i farmens tilhørende butik, hvor de har et stort udvalg af forskellige perle produkter. Herefter tager I til det fantastiske kejserlige Sommerpalads, hvor man finder templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører I blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Er der tid kører I forbi de fantastiske bygningsværker, som blev opført i forbindelse med OL i 2008. Her ser I det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. I ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage tager I forbi et marked, hvor der vil være tid til at gøre en god handel.

 

Dag 5

Vandby og den Kinesiske Mur

Dagen stater med at køre 100 km nordpå og op i bjergene, hvor I skal bo i en gammel vandby, som er vores udgangspunkt til vores besøg på muren. Her, for foden af den store mur, har man genopført en by i stilen fra Ming dynastiet. Byen ligger smukt langs en flod og opdæmmede søer. Utroligt charmerende sted med den smukkeste udsigt til muren. Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur. Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Store dele ligger i ruiner eller er helt forsvundet men er stadig et arkitektonisk vidunder. I besøger muren ved Simatai, hvor båden muren og den omliggende natur er smukkest og mest imponerende.

Om aftenen kan man gå rundt i den gamle bys gader langs kanaler og søer, der er flot oplyst af de klassiske kinesiske røde lamper.

Dag 6

Beijing til Xian

Morgenen er afsat til at nyde en gåtur i den charmerende vandby eller slappe af på hotellet. Tag evt. badetøj med, for der er nemlig en tagterrasse med swimmingpool, hvor man kan svale sig med en helt fantastisk udsigt til Den Kinesiske Mur.  

Efter frokost kører I med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an, hvor I ankommer om aftenen. Xi’an er den by, der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne, der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af, og I skal nyde nogle af de fascinerende levn, der ses fra den tid.

Dag 7

Terrakotta soldaterne

I 1974 da to bønder var ved at grave en brønd, fandt de tilfældigt rester af Kejser Qins unikke terracottahær. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige ansigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet, besøger I et værksted, som laver dem i fuld størrelse og af ler fra samme sted som de originale. Hvis der er tid til det, går vi en tur på Xian imponerende bymur. Den største velbevarede bymur i Kina. Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser I dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet – for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans (kan tilkøbes 350 kr.)

Dag 8

Xi’ans gamle moske og myldrende basar

I besøger den største og bedst bevarede moske i Kina, som er fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret, og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. I går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Efter frokost tager I højhastighedstoget retur til Beijing, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. Inden I tjekker I ind på hotellet, tager I forbi det myldrende og eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, skorpion, fugleedderkop, silkelarve og meget mere.

Dag 9

Nationalmuseum og en fantastisk afskedsmiddag

Dagen er til fri disposition. I kan eksempelvis se det store nationalmuseum eller gå på opdagelse på en af de mange markeder. Hvis I er interesseret i Buddhisme, kan I i Lama templet se Verdens største træ Buddha udskåret i et stykke træ på hele 26 meter. 

Om afte­nen mødes I med gruppen til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse.

Dag 10

Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark

10 dage med nogle af Verdens største seværdigheder er ved at være til ende. I kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden om aftenen.

Liste over alle hoteller og resorter

 • Beijing: Capital hotel 5*
 • Wtown hotel
 • Xian: XI’AN DAJING CASTLE HOTEL 5*****

Der tages forbehold for ændring af hotel til et andet af samme standard

Andre ser på

Rundrejse på Bali (16 dage)

Vidunderlige Bali - En rejse i Kultur, Historie og naturens skønhed Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil dig et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni.

Rundrejse i Japan (11 dage)

Rundrejse i Japan Oplev det bedste af fortryllende Japan på vores eksklusive rundrejse, der kombinerer den maleriske skønhed i landet med en dansk rejseleders ekspertise. Vi ser det pulserende Tokyo, det underskønne Mt Fiji, den gamle hovedstad Kyoto og slutter af i Osaka der med rette bliver kaldt Japans køkken.

Rundrejse i Vietnam med badeferie (16 dage)

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse - Vietnam rundt i 16 dage. I kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra nord til syd inklusive en overnatning på båd i Halong bugten. Rejsen slutter med 5 dage på charmerende resort ved stranden.